atletiekunie

  • 0

Shokz OpenRun

0 beoordelingen
Shokz OpenRun
 
Vragen?
Bel voor deskundig advies naar 0416-652803
Neem contact met ons op via email of WhatsApp
Alles over dit product

Alles over de Shokz OpenRun

Luister je favoriete playlists zonder hinder met de Aftershokz OpenRun. De AfterShokz OpenRun is de snellaadversie van het topmodel van AfterShokz, de Aeropex Deze draadloze hoofdtelefoon biedt een snelle en stabiele verbinding dankzij Bluetooth 5.1. Je luistert muziek en hoort tegelijkertijd ook het verkeer om je heen. Hierdoor krijg je geen last van je oren.

De gepatenteerde 7e generatie botgeleidingstechnologie zorgt voor een dynamisch geluid in stereo. De Aftershokz OpenRun heeft een Accuduur van 8 uur en de IP67 keuring maakt de koptelefoon bestand tegen regen en zweet.

De twee ruisonderdrukkende microfoons en de Bluetooth V5.1 technologie zorgen voor een goede verbinding en dat het achtergrondgeluid weggefilterd wordt, ideaal om mee te video bellen. Daarnaast heeft de Aftershokz OpenRun drie EQ-STANDEN: standaard modus, stem modus en oordopjes modus.

Premiumpitch 2.0+ technologie zorgt voor nog betere plaatsing op de jukbeenderen dan bij de andere modellen van AfterShokz. Dit zorgt voor nóg diepere bassen, minder extra trillingen en een hoger volume.

Kenmerken en voordelen
- Op te laden via USB
- Stabiele verbinding dankzij Bluetooth 5.1
- Gepatenteerde 7e generatie botgeleidingstechnologie
- Accuduur 8 uur
- IP67 keuring
Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Shokz OpenRun
0.0 Algemene beoordeling van ”Shokz OpenRun“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0