Shokz

Shokz OpenComm

€ 169,95
Kies je maat
 

Alles over de Shokz OpenComm

Met de OpenComm koptelefoon is overal werken gemakkelijker geworden. Het open-oor ontwerp wordt aangedreven door beengeleidingstechnologie en duidelijke communicatie wordt mogelijk gemaakt door de ruisonderdrukkende microfoon. Het ontwerp houdt je verbonden en bewust van jouw omgeving, altijd en overal.

Het open-oor ontwerp voorziet je de hele dag van comfort. Traditionele headsets die de oren bedekken sluiten de drager van zijn omgeving af. Het lichtgewichte ontwerp van Opencomm heeft een flexibel frame en heeft een knop-vrij ontwerp met niets in de oren van de drager. Het verbetert het bewustzijn zonder dat een belangrijke opmerking uit de omgeving wordt gemist.

De OpenComm is ontworpen met een DSP ruisonderdrukkende microfoon en de 7e generatie van beengeleidingstechnologie. Dit resulteert in heldere gesprekken zonder achtergrondgeluiden. Zelf zul je de geluiden kunnen ervaren, maar jouw gesprekspartner niet.

OpenComm kan verbinding maken met Bluetooth apparaten, die gegevens kunnen overbrengen in een groter bereik tot 10 meter tussen uw apparaten. Tevens heb je met de headset tot 16 uur aan spreektijd en tot 8 uur batterijduur. Een toegevoegde snellaadfunctie biedt twee uur stroom met slechts 5 minuten lading.

Het materiaal van OpenComm is ontworpen met het volledig titanium frame voor meer duurzaamheid en flexibiliteit. Het is ontwikkeld om stof, zweet, en vocht te weerstaan, zodat je overal een gesprek kunt aannemen. De headset kan tegen een beetje koffie of water, dus je kunt met een gerust hart een wandeling door een lichte regenbui maken.

Kenmerken en voordelen:
- Open-oor ontwerp
- DSP ruisonderdrukkende microfoon
- Stabiele verbinding dankzij bluetooth 5.1
- 16 uur aan gesprekstijd
- Volledig titanium frame voor duurzaamheid en flexibiliteit + waterbestendig

Reviews (0)

Shokz OpenComm
0,0 Algemene beoordeling van ”Shokz OpenComm“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0