Saucony

Saucony Echelon 9 Dames

0 beoordelingen
Saucony Echelon 9 Dames
 

Bestellen tijdens de feestdagen
Voor bestellingen in november en december kunnen de levertijd en retourtermijn afwijken. Lees meer op de klantenservice pagina.

Alles over dit product

Alles over de Saucony Echelon 9 Dames

Saucony Echelon 9 voor dames, een comfortabele schoen voor iedereen die rent. Deze schoen is voor mensen die een beschermende schoen zoeken die voldoet aan veel verschillende eisen. De comfortabele Echelon 9 heeft zeer goede demping en een brede, stabiele basis met een perfecte pasvorm. De nieuwe PWRRUN-demping biedt net de juiste zachtheid en een reactiever gevoel voor kilometerslang comfort. De solide basis van de schoen voelt nog stabieler dankzij een nieuw lichtgewicht ondersteunend paneel voor de middenvoet. Mensen met inlegzooltjes, of met platvoeten of brede voeten zullen zich heerlijk voelen in de ruime FORMFIT-constructie, die nu nog steviger is met een nieuwe 3D-hakband.

De Echelon 9 heeft extra vering bij de teen en schuinte bij de hiel, maar met de ruime leest en vorm waar je zo van houdt. Een dikker voetbed met verbeterde PWRRUN-demping zorgt voor een nog zachter en comfortabeler gevoel dan je al gewend was.

Kenmerken en voordelen:
- PWRRUN-demping
- 3D-hakband
- Formfit
Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Saucony Echelon 9 Dames
0.0 Algemene beoordeling van ”Saucony Echelon 9 Dames“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Maattabel