demo
demo
demo

World CleanUp Day presents: Coastal Run & Dip by PUMA

Combineer het beste van drie werelden en maak de wereld een stukje schoner terwijl je rent op de nieuwste PUMA hardloopschoenen. Ontdek de nieuwste Puma First Mile collectie die is gemaakt van gerecycled plastic en ga de CleanUp Challenge aan op zaterdag 16 september tijdens het PUMA Coastal Run & Dip evenement hosted by RunningDirect. Op World CleanUp Day presenteert PUMA je haar nieuwste en duurzaamste schoen- en kledingcollectie die je uitvoerig kunt testen tijdens de CleanUp Challenge die we afsluiten met (als je wilt) een verkoelende duik. Na de Challenge hebben we een gratis Puma First Mile T-shirt voor je klaarliggen en staat er bij de winkel nog wat lekkers op je te wachten. Maak jij de wereld een stukje mooier en ga je de CleanUp Challenge aan? Meld je vandaag en je (+1 of +2) nog aan.


demo

First Mile - CleanUp Challenge

Na een korte introductie ga je zaterdagochtend in duo's de First Mile - CleanUp Challenge aan. We starten met een mijl plogging waarbij je zoveel mogelijk zwerfvuil opruimt tijdens het hardlopen op weg naar de Haarrijnsseplas. Ben je opgewarmd en op zoek naar verkoeling? Neem dan je zwemkleding mee voor een lekkere duik, eenmaal uit het water hebben we PUMA handdoeken om je af te drogen. Maar je kunt natuurlijk ook lekker aan de kant blijven in het zonnetje. Na deze dip ligt er een gratis Puma First Mile T-shirt voor je klaar. Daarna volgt er een korte warming-up en rennen we terug naar de winkel en worden de winnaars bekend gemaakt!


run challenge

Programma

08.00 - 08.30 Ontvangst met koffie

08.30 - 09.15 Korte presentatie over de nieuwe PUMA First Mile collectie en World CleanUp Day

09:15 - 09.30 PUMA test Running schoenen aantrekken

09.30 - 11.00 World CleanUp Day Challenge

11.00 - 11.15 Bekendmaking CleanUp Challenge winnaars + Snacks en Drankje

12.00 Einde voorzien


puma

Locatie

RunningDirect Flagship Store

Europaweg 50

3451 HG, Utrecht

Informatie

Wat: Puma x RunningDirect World CleanUp day

Wanneer: Zaterdag 16 september

Waar: RunningDirect Flagship store in Utrecht

Tijd: 08.00-12.00

Kosten volledig gratisWeersvoorspelling

De weergoden zijn ons goed gezind. Een heerlijke temperatuur om een ronde te gaan hardlopen terwijl je de wereld een stukje schoner maakt op de nieuwste hardloopschoenen. Dat wil jij toch ook?


weersvoorspelling

Aanmelden

Maak jij de wereld een stukje mooier en ga je de CleanUp Challenge aan? Meld je vandaag en je (+1 of +2) nog aan door gebruik te maken van de button onderaan de pagina of door hier te klikken.

First Mile Collectie

Ontdek de PUMA First Mile collectie

Verandering is geen sprint, maar een marathon. Met elke stap komen we dichter bij de finish ons einddoel; een schonere planeet voor ons allemaal. Met deze gedachte in ons achterhoofd is de PUMA First Mile collectie ontwikkeld. Een collectie bestaande uit duurzamere hardloopkleding- en schoenen waarbij elk product uit minstens 20% gerecycled materiaal bestaat. Maar daar blijft het niet bij naast recyclen zet PUMA zich ook in om samen met andere de planeet schoner en dus mooier te maken en met de First Mile zetten wij met PUMA en dus jij de eerste stap.