Polar

Polar Pacer PRO

Polar Pacer PRO
 
Alles over dit product

Alles over de Polar Pacer PRO

De Polar Pacer Pro is een ultralichte GPS-hardloophorloge met geïntegreerde barometer voor de serieuze hardloper. De Pacer Pro biedt de meest geavanceerde functies die de moderne hardloper nodig heeft. De horloge biedt toegang tot een uitgebreide reeks functies om je loopefficiëntie en prestaties bij te houden, te analyseren en te verbeteren. Door het heldere display zie je onder alle omstandigheden jouw statistieken duidelijk op het reflecterende kleurendisplay. De geïntegreerde barometer met polsgebaseerd toont je onmiddellijk de inspanning die je voor elk segment van je loop moet leveren, zodat je je intensiteit kunt aanpassen en sterk kunt finishen.

De verbeterde, krachtige CPU biedt meer geheugen, terwijl je met de geavanceerde optische hartslag tracking elke hartslag monitort. Wanneer de batterij leeg is, laad je de horlge snel weer op met de Polar Charge 2.0 technologie, om vervolgens tot wel 100 uur te kunnen trainen. Zelfs met de nauwkeurige GPS ingeschakeld.

De automatische slaap- en herstel-apps geven aan hoe goed je lichaam ‘s nachts herstelt en toont de kwaliteit, duur en tijd die je in elke slaapfase doorbrengt. Het hotloge is licht, dun, gebruiksvriendelijk én ziet er goed uit. Uiteraard kun je deze smartwatch ook koppelen aan verschillende apps voor muziekbediening, pushmeldingen en je favoriete hardloopapps.

Kenmerken en voordelen:
- Materiaal: Glasvezelversterkte polymeerbehuizing. Aluminium knoppen en behuizing
- Always ON Kleuren display met Gorilla glas en anti-fingerprint coating
- Formaat scherm: 1.2 inch, resolutie 240 x 240
- 265mAh Li-pol batterij. Batterijlevensduur tot 35 uur in trainingsmodus (GPS en polsgebaseerde hartslag) of tot 7 dagen in horlogemodus met continue hartslagmeting
- Meerdere energiebesparingsopties beschikbaar
- Geïntegreerde GPS, GLONASS, Galileo, QZSS
- Geassisteerd-GPS voor snelle fix tijden
- Barometrische hoogte, helling, stijging en daling
- Aangepaste USB-kabel voor opladen en datasynchronisatie
- Compatibel met alle standaard BLE-hartslagsensoren, hardloopsensoren voor cadans en vermogen, en fietssnelheids-, cadans- en vermogenssensoren
- 20mm siliconen polsband met aluminium gesp
- Compatibel met elke standaard polsband van 20mm
- Waterbestendig tot 50m (geschikt om mee te zwemmen)
- Afmetingen: 45 x 45 x 11,5 mm
- Gewicht: 41 g
Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Polar Pacer PRO
0.0 Algemene beoordeling van ”Polar Pacer PRO“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0