Nike

Nike Victory 2 Proto

€ 249,95
Kies je maat
 

Alles over de Nike Victory 2 Proto

De Nike Victory 2 Proto is een razendsnelle wedstrijdspike voor de middellange afstanden. Met een vernieuwd bovenwerk, een lichtere spikesplaat én een verbeterde stabiliteit staat niets meer in de weg om je persoonlijke records op de baan te verpulveren.

De dubbele Zoom Air Units bij de voorvoet zijn gevuld met lucht voor een super responsieve afzet van je passen om moeiteloos over de baan te vliegen. De stijve carbonplaat in combinatie met de ZoomX demping in de volledige tussenzool geven een waanzinnige energie terug en dwingt je om op je tenen te blijven lopen. Zo is elke pas raak en behoud jij je snelheid tot in de laatste meters.

Je kunt meer stabiliteit verwachten dankzij geïntegreerde kabels in het bovenwerk voor een fijn lockdown gevoel bij de middenvoet, en ook zorgt de verbreding bij de middenvoet voor meer ondersteuning. De spikesplaat heeft vier verwisselbare puntjes en is lichter dan zijn voorganger, zonder zijn responsiviteit te verliezen. Het vernieuwde AtomKnit bovenwerk is niet alleen stabieler maar ook lichter voor een fijne ventilatie tijdens je race.

Kenmerken en voordelen:
- Geschikt voor middellange afstanden: 800 – 3000 meter
- Dubbele Zoom Air Unit bij de voorvoet voor responsiviteit
- Carbon fiber Flyplate (carbonplaat)
- Middenvoet lockdown + verbreding bij middenvoet voor meer stabiliteit
- Nike ZoomX foam in de tussenzool
- AtomKnit bovenwerk
- Spikesplaat met 4 verwisselbare puntjes

Reviews (0)

Nike Victory 2 Proto
0,0 Algemene beoordeling van ”Nike Victory 2 Proto“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0