Nike

Ontdek de wereld van Nike


Betreed de magische wereld van Nike waar grenzeloos comfort, vooruitstrevende technologieën en baanbrekende ontwerpen op de voorgrond staan. Het uitgebreide Nike-assortiment biedt de unieke balans van functionaliteit en stijl om je te laten schitteren op elk moment. Maar de missie van Nike gaat verder dan alleen het creëren van hoogwaardige hardloopproducten. Het gaat om iedere atleet – ‘iedereen die een lichaam heeft is een atleet’ - ter wereld te inspireren, te motiveren en innovatie te bieden.

Nike hardloopschoenen

Bekijk de collectie

Nike hardloopkleding

Dames en heren

Nike Fast Pack

Nike Fast Pack

Join the Fast Lane

De kracht van sport


De wereld vooruit helpen door de kracht van sport. Dat is wat centraal staat bij Nike. Sinds 1978 doet Nike er alles aan om zijn naam waar te maken. Een naam die is afgeleid van de Griekse godin van de overwinning om zo een krachtige én inspirerende identiteit neer te zetten. Nike gelooft in de kracht van sport om positieve verandering te stimuleren, gemeenschappen te versterken en onze impact op de wereld voortdurend te vergroten.

Populairste modellen


Pegasus

Pegasus

De Pegasus is dé allround hardloopschoen waar je al jaren lang kunt rekenen op waanzinnig comfort en een betrouwbare stabiliteit.Infinity

Infinity

De Infinity ondersteunt je voet op een natuurlijke manier. Dit gaat gepaard met een responsieve demping en ultiem comfort.Invincible

Invincible

Maak je klaar voor uiterst comfortabele duurlopen. Je geniet van een superieure demping en een energieke terugkeer bij elke stap.
Vomero

Vomero

Ervaar een waanzinnige demping en uitstekend comfort met de Vomero. De zachte landingen laten je kilometers lang genieten.
Structure

Structure

Deze antipronatieschoen biedt de perfecte combinatie van ondersteuning en speciale demping verpakt in een lichtgewicht pakket.Nike & duurzaamheid

Nike sustainability

Move to Zero

Nike heeft altijd voorop gelopen in het verleggen van grenzen. En zo ook op het gebied van duurzame innovatie. Move to Zero is de weg naar het verlagen van de co2-uitstoot en afvalproductie tot… 0! Het draait niet om doemdenken maar om actie: vastberaden optimisme, gedurfde innovatie en gezamenlijke inspanningen om lief te zijn voor onszelf én onze prachtige planeet.

Duurzaamheidsdoelen vóór 2025

- Een half miljoen ton minder uitstoot van broeikasgassen. Hoe? Het gebruik van milieuvriendelijk materialen te verhogen tot 50%.
- 100% van het afval niet bij het vuil terecht laten komen maar te recyclen tot Nike producten.
- Een kwart minder zoetwaterverbruik per kilogram bij het productieproces van textiel.

Shop the look

/
Meer van Nike