Garmin

Garmin HRM-Pro Plus

0 beoordelingen
Garmin HRM-Pro Plus
 
Vragen?
Neem contact met ons op via WhatsApp
Neem contact met ons op via Mail
Bezoek onze flagship store in Utrecht
Alles over dit product

Alles over de Garmin HRM-Pro Plus

Houd je hartslag nauwkeurig bij tijdens het hardlopen, fietsen of zwemmen met de Garmin HRM-Pro Plus hartslagmeter met borstband. Bevestig de hartslagmeter met behulp van de haaksluiting eenvoudig om je borst en koppel 'm eventueel met één of meerdere compatibele apparaten.

Deze hartslagmeter kun je eenvoudig koppelen aan je Garmin watch, je telefoon, compatibele fitnessapparaten, de Tacx training app en eventuele compatibele andere apps. Koppel de hartslagmeter met je horloge en je hebt tijdens het hardlopen (binnen en buiten) real-time inzicht in je huidige tempo, afstand, hartslag en meer.

Tijdens het lopen hoef je je telefoon niet in de buurt te hebben. Ben je klaar met je run dan slaat de band je loopgegevens op en verzend ze dankzij de handige ANT+ verbinding door naar je smartwatch of smartphone. In de Garmin app kun je na je run nog meer gegevens inzien, zoals verticale oscillatie, grondcontacttijd, staplengte.

Kenmerken en voordelen:
- Dankzij ANT+ en Bluetooth-verbinding tegelijkertijd met meerdere apparaten als een smartphone, smartwatch of andere apparaten met bluetooth of ANT+ te koppelen.
- De meter is waterdicht tot 5 ATM, waardoor je ermee kunt zwemmen
- Zeer nauwkeurig inzicht in gegevens als hartslag, staplengte, tempo en afstand
- Telefoon niet nodig tijdens gebruik
- Eenvoudig te bevestigen dankzij de verstelbare band
- Gewicht: 52 gram
Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Garmin HRM-Pro Plus
0.0 Algemene beoordeling van ”Garmin HRM-Pro Plus“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0