Flipbelt

Flipbelt Elite

0 beoordelingen
Flipbelt Elite
 

Bestellen tijdens de feestdagen
Voor bestellingen in november en december kunnen de levertijd en retourtermijn afwijken. Lees meer op de klantenservice pagina.

Alles over dit product

Alles over de Flipbelt Elite

De FlipBelt Elite is de meest geavanceerde riem met nieuwe doorgevoerde functies. Het model heeft een zijdelingse ritssluiting, zodat je de heupband gemakkelijk aan en uit kunt doen wanneer je klaar bent met je workout. Er is een waterbestendig vak toegevoegd om belangrijke spullen in op te kunnen bergen. Zo hoef je niet bang te zijn dat deze nat worden tijdens een regenachtige run. De binnenzijde van de band bevat een antislip laag, zodat deze op elk soort kledingstuk goed blijft zitten zonder te schuiven.

De heupband is sneldrogend, vochtafvoerend en voelt fijn aan de huid. Water, gels, pasjes, sleutels en geld, je neemt het allemaal mee in jouw FlipBelt Elite. Het model is geschikt voor de wasmachine en voorzien van een handig sleutelhaakje.

Dankzij het elastische materiaal zijn ook grotere smartphones geschikt. De heupband is voorzien van verschillende vakken en heeft één vak met ritssluiting. Door het reflecterende logo ben je in de avond goed zichtbaar voor andere weggebruikers.

Kenmerken en voordelen:
- Zijdelingse ritssluiting voor eenvoudig aan -en uitdoen
- Waterbestendige zak voor persoonlijke spullen
- Antislip binnenlaag
- Overige ruimte voor persoonlijke spullen
- Sneldrogend, vochtafvoerend en voelt fijn aan de huid
- Voorzien van een handig sleutelhaakje
- Wasbaar
- Reflecterende strips voor zichtbaarheid
- Materiaal 92% micropoly, 8% lycra
Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Flipbelt Elite
0.0 Algemene beoordeling van ”Flipbelt Elite“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0