atletiekunie

  • 0

Eurosport Recovery Shake

0 beoordelingen
Eurosport Recovery Shake
 
Vragen?
Bel voor deskundig advies naar 0416-652803
Neem contact met ons op via email of WhatsApp
Alles over dit product

Alles over de Eurosport Recovery Shake

De Eurosport Recovery Shake gebruik je om de spierschade te herstellen. Het product heeft een 5:1-formule (de verhouding tussen koolhydraten en eiwitten). De Eurosport Recovery Shake is specifiek ontwikkeld voor duursporters.

Dankzij de mix van koolhydraten, mineralen en eiwitten kan het herstel worden gemaximaliseerd. Het R&D-team van Eurosport nutrition heeft in de Recovery Shake Peptopro® verwerkt. Peptopro® is een mix van wetenschappelijk ontwikkelde peptiden, oftewel kleine eiwitdeeltjes. Ze bevatten alle twintig aminozuren die nodig zijn voor herstel en de synthese van spiercellen. Doordat de deeltjes zo klein zijn, absorbeert het lichaam ze snel en bieden ze een effectieve werking. Het lichaam is zo nog sneller klaar voor de volgende training of wedstrijd.

Ingrediënten: maltodextrine, fructose, whey proteïne isolaat (melk), melkprotëine isolaat (melk), whey proteïne concentraat (melk), isomaltulose, Palatinose, d-ribose, l-glutamine, PeptoPro®, micellar caseine eitwit (melk), verdikkingsmiddel (xanthaangom) zuurteregelaar (citroenzuur) aroma, kleurstof: rode biet, zoetstof: stevia glycosides.

Kenmerken en voordelen
- Inhoud: 450 gram
- 5:1- formule
- Met Peptopro®
- Vegan
Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Eurosport Recovery Shake
0.0 Algemene beoordeling van ”Eurosport Recovery Shake“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0