atletiekunie

  • 0

Eurosport Energy Gel+Magnesium 4x20

0 beoordelingen
Eurosport Energy Gel+Magnesium 4x20
 
Vragen?
Bel voor deskundig advies naar 0416-652803
Neem contact met ons op via email of WhatsApp
Alles over dit product

Alles over de Eurosport Energy Gel+Magnesium 4x20

De Eurosport Energy Gel+Magnesium Perzik is een gel met een uitgekiende 2:1-verhouding tussen glucose en fructose. Glucose (ook wel dextrose of druivensuiker genoemd) is de belangrijkste brandstof voor het lichaam. Met normale voeding zet je per uur maximaal ongeveer 60 gram suiker om naar energie. Met de 2:1-verhouding tussen glucose en fructose kan de omzetting oplopen tot 90 gram. Je lichaam heeft daardoor meer energie voor het sporten.

Specifiek aan deze Energy Gel + Magnesium Perzik is de toevoeging van magnesium, om precies te zijn magnesiumcitraat. Deze vorm van magnesium staat bekend om zijn optimale opname door het lichaam. De gel met magnesium heeft effect voor de (middel) lange termijn en zorgt voor een goede werking van de spieren.

Handigheidje voor gebruik: de verpakkingen van de Energy Gel + Magnesium Perzik zijn iets langer, waardoor je de sportvoeding snel uit hun achterzak haalt, zonder te moeten zoeken.

Ingrediënten: Glucosesiroop, fructose, water, maltodextrine, verdikkingsmiddel (pectine, carrageen), zuurteregelaar (biologisch citroenzuur, natriumcitraat) magnesiumcitraat, natuurlijk aroma, conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat). Koel en droog bewaren. Allergenendeclaratie EU – Geen.

Kenmerken en voordelen
- Geleverd in een box van 4x20 stuks
- Inhoud: 40 gram
- Levert 26 gram koolhydraten
- Vegan
Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Eurosport Energy Gel+Magnesium 4x20
0.0 Algemene beoordeling van ”Eurosport Energy Gel+Magnesium 4x20“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0