Coros

Coros Vertix 2S

€ 698,95
Kies je kleur
Kies je maat
 

Alles over de Coros Vertix 2S

De Coros Vertix 2S is de ultieme partner voor al je runs op de meest avontuurlijke plekken. Dit sporthorloge met touchscreen is voorzien van ongekende functies, zodat jij een uitstekend inzicht krijgt in jouw prestaties en weet waar je bent, waar ook ter wereld. Met een duurzame buitenkant + sapphire glass kun je rekenen op een hoge mate van krasbestendigheid voor tijdens je ruigste outdoor activiteiten.

Navigatie
Vertrouw blindelings op uiterst nauwkeurige GPS-gegevens door het geavanceerde GPS-trackingsysteem die in verbinding staat met de 5 grootse satellietsystemen. Of je nu je rondes loopt in de stad of in gebergtes dankzij handige navigeertools kun jij gerust van je route afwijken wanneer jij je op nieuwe plekken begeeft.

Harstlagmeting
De COROS Training Solution is getest door topatleten van over de hele wereld en helpt je in topvorm te komen en te blijven. Met Coros’ nieuwste optische hartslagsensor meet jij je hartslag supernauwkeurig, zodat je altijd de juiste gegevens hebt voor je training. Met de COROS-app kun je je voortgang bijhouden, handige inzichten krijgen en je trainingsschema maken om het beste uit jezelf te halen.

Batterijduur
Het horloge heeft een batterijduur van wel 118 uur in standaardmodus, zodat je dag en nacht je huidige conditie nauwkeuring in de gaten kunt houden. Zelfs in de regen of tijdens warme temperaturen kun je dit horloge dragen, zodat je nooit belangrijke gegevens hoeft te missen.

Kenmerken en voordelen:
- Touchscreen
- Waterbestendigheid: 10 ATM
- Siliconenband (87 gram)
- Duurzame buitenkant
- Scherm van saffierglas en omhulsel van titaniumlegering
- Wifi/Bluetooth verbinding (ook voor muziek)
- Water -en warmtebestendig
- 118 uur batterijduur + minder dan 2 uur laadtijd
- Next-Gen Optische hartslagsensor voor 24/7 metingen
- Dual Frequency GPS welke in verbinding staat met 5 grote sattelietsystemen
- Geavanceerde trainingstools
- Verschillende functies zoals hartslagmeter, hersteltijd, slaapanalyse, versnellingsmeter, barometrische hoogtemeter, gyroscoop, kompas
- Insta360™ Camera Besturing

Reviews (0)

Coros Vertix 2S
0,0 Algemene beoordeling van ”Coros Vertix 2S“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0