Mizuno hardloopschoenen

Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. Sinds de oprichting streeft Mizuno naar de sportuitrusting van de hoogste kwaliteit. Meer dan 110 jaar later nog steeds, waardoor de schat aan ervaring op het gebied van productontwikkeling ervoor zorgt dat Mizuno ernaar streeft om de beste prestaties naar boven te halen bij sporters van ieder niveau. Steeds meer sporters ontdekken de kwaliteit van Mizuno omdat het merk nooit concessies doet aan functionaliteit. In de Mizuno-filosofie leidt dit namelijk ook esthetisch altijd tot het meest geslaagde product.

Mizuno For Every Run

Mizuno heeft voor elk type loper de juiste schoen. Elke run is anders: van je eerste poging tot een 5 km tot het zetten van een nieuw persoonlijk record. De wereld is jouw atletiekbaan: ren door polders, bossen, over strand of door drukke straten in de stad. Het verbreedt je horizon, waar je ook bent en waar je ook gaat. Een run geeft niet om leeftijd, talent of techniek. Hardlopen, daar gaat het om. Voor jezelf en samen met alle hardlopers in de wereld. Mizuno is er voor iedereen. For Every Run.

Review: Mizuno Wave Rebellion Pro 2

Stel je voor: een marathon lopen in minder dan 2,5 uur. Dat is het adembenemende doel van de Mizuno Wave Rebellion Pro 2. Deze innovatieve carbonschoen is niet zomaar een paar, het is een krachtige metgezel waarbij alle pijlen zijn gericht op snelheid. Met een moeiteloze voortstuwing en waanzinnige energieteruggave kun je rekenen op meer dan alleen snelheid.

In deze review delen we de nieuwe updates van de Mizuno Wave Rebellion Pro 2, onze ervaring en uiteraard ook voor wie en welke trainingen deze hardloopschoen het meest geschikt is

Shop the look

Maak je outfit af met hardloopkleding van Mizuno. Of je nu op zoek bent naar een ademend wind- en waterdicht jack of een comfortabele legging: dankzij een breed Mizuno aanbod waarin de hoogste kwaliteit voorop staat, shop je nu jouw complete look via Runningdirect.

Mizuno kleding

/
Alle kleding

Meest populaire modellen

/
Alle schoenen