PUMA hardloopschoenen voor heren en dames

Bij RunningDirect heb je de keuze uit een brede selectie PUMA hardloopschoenen voor heren en dames, welke zijn ontworpen voor comfort en gemaakt voor snelheid. De hardloopschoenen zijn licht, luchtig en stijlvol, en bieden superieure tractie, grip en demping.

Een lichtgewicht ontwerp met innovatieve hardlooptechnologie

PUMA combineert een lichtgewicht ontwerp met innovatieve hardlooptechnologie zodat jij je volledig op je nieuwe beste tijd kunt richten. Bij hardloopschoenen is het van belang dat ze meteen goed zitten. De speciaal ontwikkelde, aanpasbare veterzones zorgen voor de ideale pasvorm.

Kies uit verschillende series PUMA hardloopschoenen

Op deze pagina heb je de keuze uit verschillende series PUMA hardloopschoenen, waaronder de PUMA Deviate Nitro, de PUMA Liberate Nitro en de PUMA Velocity Nitro. De modellen lenen zich perfect voor het lopen van korte afstanden en lange afstanden en zitten boordevol baanbrekende technologieën.

Geef kleur aan je run met het opvallende PUMA Spectra Pack

PUMA lanceert met het kleurrijke SPECTRA Pack een opvallende collectie waar je spontaan zin van krijgt om te gaan lopen. Voor deze speciale collectie zijn de Electrify Nitro, Magnify Nitro en de Velocity Nitro in een nieuw jasje gestoken. Met de collectie motiveert PUMA je om je doelen te bereiken, of je nu gaat voor een nieuwe PR of het lopen van de 5K.

Maak je bestelling compleet met PUMA hardloopkleding

Wist je dat je bij RunningDirect ook aan het juiste adres bent voor PUMA hardloopkleding? Je hebt in de webshop de keuze uit onder meer PUMA hardloopshirts, PUMA hardloopshorts, PUMA hardlooplongsleeves en PUMA hardloopjacks.