ASICS Trabuco

20
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

ASICS GEL-Trabuco voor trailruns

Loop je regelmatig zware trailroutes en merk je net even wat extra grip en stabiliteit nodig hebt, dan is de ASICS GEL-Trabuco uitermate geschikt. De running schoenen zijn geschikt voor lopers die zoeken naar extra grip en stabiliteit en bieden voldoende grip op droge en natte ondergronden. De stabiele schoen omsluit je voeten comfortabel en laat je voeten ademen. Je kiest bij RunningDirect uit verschillende soorten ASICS GEL-Trabuco heren hardloopschoenen en ASICS GEL-Trabuco dames hardloopschoenen.

Biedt de ASICS GEL-Trabuco 12 voldoende stabiliteit?

De ASICS GEL-Trabuco 12 is jouw stabiele partner tijdens je off-road runs. Deze trailschoen heeft een bredere basis van de buitenzool dan zijn voorganger en een adaptief geleidingssysteem om stabieler te lopen op afwisselende parcours. Ook biedt deze schoen je optimale grip en dus controle dankzij de vernieuwde ASICSGRIP™ technologie, wat garant staat voor betrouwbare tractie op verschillende soorten off-road paden.

Heeft de ASICS GEL-Trabuco 11 een goede demping?

Met 2 mm van de superieure FF BLAST™ demping en de toevoeging van de GEL™-technologie geniet jij op de meest ruwe parcours van ongekende schokabsorptie bij elke stap. Houd je niet in en ren, spring, sprint over de meest ongerepte paden zonder last te krijgen van je gewrichten en houd bergen aan energie over voor de langste trailruns.

Wat is de ASICS Trabuco Max 2 voor een hardloopschoen?

Geniet van nog meer comfort met de ASICS Trabuco Max 2. De ASICSGRIP™-technologie van de ASICS Trabuco Max zorgt voor een uitstekende tractie, zodat je met een veilig en zelfverzekerd gevoel bergopwaarts en -afwaarts loopt. FF BLAST™ demping in de tussenzool vermindert de impact op je gewrichten en geeft je een dynamischer gevoel bij elke stap. Afgewerkt met een Jacquard mesh bovenwerk blijven je voeten koel hoe inspannend de run ook is.

Voor wie is de ASICS Trabuco Terra 2 geschikt?

De ASICS Trabuco Terra 2 is uitermate geschikt voor beginnende trailrunners. De schoen biedt je betrouwbare tractie of je nu bergop moet of bergaf. Stijg en daal zonder enige moeite en voel je zelfverzekerd ongeacht het stijgingspercentage en ongeacht de ondergrond.