ASICS Trabuco

ASICS GEL-Trabuco voor trailruns

Loop je regelmatig zware trailroutes en merk je net even wat extra grip en stabiliteit nodig hebt, dan is de ASICS GEL-Trabuco uitermate geschikt. De running schoenen zijn geschikt voor lopers die zoeken naar extra grip en stabiliteit en bieden voldoende grip op droge en natte ondergronden. De stabiele schoen omsluit je voeten comfortabel en laat je voeten ademen. Je kiest bij RunningDirect uit verschillende soorten ASICS GEL-Trabuco heren hardloopschoenen en ASICS GEL-Trabuco dames hardloopschoenen.

Optimale stabiliteit door de tussenzool van de ASICS GEL-Trabuco 10

De tussenzool van de ASICS GEL-Trabuco 10 zorgt voor optimale stabiliteit en de overlays in de upper zorgt ervoor dat je voeten worden beschermd tegen scherpe voorwerpen, zoals steentjes en takken. De micro gaatjes in het voetbed zorgt voor een optimaal vochttransport en het GEL™ in de hak zorgt voor een goede veerkracht en demping bij iedere stap die je zet.

Een goede schokabsorptie door de ASICS GEL-Trabuco 10

De ASICS GEL-Trabuco 10 is voorzien van een innovatief dempingssyteem. Deze technologie zorgt ervoor dat de druk optimaal verdeeld wordt als schokken worden opgevangen. Een natuurlijke afwikkeling van de voet wordt gestimuleerd door de Duomax Inserts in de tussenzool. Je loopt door de strategisch geplaatste noppen met maximale grip en loopt hierdoor moeiteloos over natte en droge terreinen.

ASICS Trabuco Max hardloopschoenen met uitstekende tractie

De ASICSGRIP™-technologie van de ASICS Trabuco Max zorgt voor een uitstekende tractie, zodat je met een veilig en zelfverzekerd gevoel bergopwaarts en -afwaarts loopt. De FLYTEFOAM-technologie zorgt voor veel dempig. Een zacht instapcomfort is te danken aan een ORTHOLITE-sockliner.

De ASICS Fuji Lite 2 is geïnspireerd op de Hinoki Cypress-boom

Wist de dat de ASICS Fuji Lite 2 geïnspireerd is op de Hinoki Cypress-boom? Deze boom is afkomstig  uit de berg Fuji. Het mesh bovenwerk zorgt voor een hoog ademend vermogen en de buitenzool van de ASICS Fuji Lite 2 is ontworpen om de tractie op modderige of leemachtige oppervlakken te verbeteren.