ASICS Novablast

ASICS Novablast hardloopschoenen met responsieve demping

Wikkelen je voeten tijdens je run neutraal af, dan ga je veel profijt hebben van de ASICS Novablast. De hardloopschoen biedt een responsieve demping en tilt je loopcomfort vanaf de eerste stap naar een hoger niveau. Bij RunningDirect kies je uit verschillende ASICS Novablast dames hardloopschoenen en ASICS Novablast heren hardloopschoenen met unieke designs. De opvallende kleurenontwerpen geven je een boost vol zelfvertrouwen om je run te domineren.

Wat is er nieuw aan de ASICS Novablast 4?

Deze vierde generatie van de Novablast serie combineert cutting-edge technologieën voor een ongeëvenaarde hardloopervaring. Het pronkstuk van de Novablast 4 is de Energetic FF BLASTtm Plus Eco demping wat lichter en duurzamer is dan ooit tevoren. Elke stap wordt nu vergezeld door extra bounce, waardoor je trainingssessies een boost aan energie te krijgen. De geometrische, trampoline-geïnspireerde buitenzool met AHARtm zorgt voor maximale grip en een krachtige afzet, waardoor je moeiteloos versnelt zonder concessies te doen aan stabiliteit.

Voor wie is de ASICS Novablast 4 geschikt?

Deze neutrale hardloopschoen is ontworpen voor hardlopers die regelmatig kilometers maken, of het nu gaat om een ontspannen duurloop, een snelle tempotraining of een herstelronde. Met de Novablast 4 schakel je moeiteloos tussen verschillende type runs en afstanden. Tijdens de run ervaar je in een split-second die welverdiende boost aan energie, zodat je van een oké gevoel naar een superieure gemoedstoestand gaat.

Zijn ASICS Novablast 3 comfortabele hardloopschoenen?

Met de nieuwste versie van de Novablast-lijn kun je rekenen op ultiem comfort tijdens je run. Deze allround schoen is ongeveer 30 gram lichter dan zijn voorganger en heeft tevens een verbeterde pasvorm. Een extra versteviging bij de hiel in combinatie met de FF BLAST-demping zorgen samen voor een uiterst comfortabele loopervaring. Afgewerkt met reflecterende details die je zichtbaarheid vergroten in donker weer, stap je altijd met een gerust gevoel de deur uit voor je hardlooprondje.