Welke ASICS schoen heb ik nodig?

1 July 2023
Welke ASICS schoen heb ik nodig?

Welke ASICS hardloopschoen heb ik nodig?

Op zoek naar een nieuwe hardloopschoen voor je dagelijkse rondes of wedstrijden? Dan wil je uiteraard een goede hardloopschoen passend bij jouw behoeftes, wensen en doelen. Met comfort als uitgangspunt heeft ASICS een breed scala aan verschillende modellen voor elk type loper en elk type run. Wij helpen jou de beste keuze te maken en leggen je uit welke schoen voor welk moment geschikt is.

Hardloopschoenen voor dagelijks gebruik

Op zoek naar een daily runner? Dit zijn de populairste allround hardloopschoenen van ASICS waar wereldwijd miljoenen hardlopers hun rondes mee doen.


ASICS Nimbus 26 voor comfort tijdens je duurlopen

De GEL-Nimbus is het populairste model van ASICS. Zoek je een neutrale hardloopschoen waarmee je comfortabel een duurlopen aflegt? Dan is de ASICS GEL-Nimbus 26 het antwoord. Het favoriete model van ASICS is uitgerust met de nieuwste PureGEL™ technology en laat je bij elke stap voelen wat de betekenis van comfort is. De GEL-Nimbus is uitgerust met het lichtgewicht en energizing FF BLAST™ PLUS ECO demping. Je ervaart gegarandeerd kilometers lang een heerlijk zachte rit.

ASICS Kayano 30 de stabiele factor van elke run

Toch meer stabiliteit nodig tijdens je dagelijkse runs of wedstrijden? Dan is de GEL-Kayano jouw favoriete supportschoen. Deze vederlichte hardloopschoen is uitgerust met het revolutionaire 4D-Guidance systeem dat je pas op 4 punten tijdens het hardlopen stabiliseert zonder in te leveren op comfort. Kies je voor de ASICS GEL-Kayano, dan kies je voor premium support op de 5 km, 10km tot de halve of zelfs hele marathon.

ASICS Novablast voor extra veerkracht tijdens je run

Wil jij je dagelijkse rondes sneller afleggen? Kies dan voor de ASICS Novablast 4, een neutrale hardloopschoen gemaakt om te versnellen. Deze schoen is uitgerust met het veerkrachtige FF BLAST™ PLUS foam en laat je genieten van een energieke hardloopervaring. Na elke landing word je gelanceerd naar de volgende pas en dat kilometers lang. Van ontwerp tot aan pasvorm en een hogere tussenzool, alles is er op gericht om jouw interval of tempotraining te laten slagen.

Wedstrijdschoenen voor het snellere werk

Is de afstand niet meer de uitdaging en wil jij je rondetijden aanscherpen? Ook voor het echte snelle voetenwerk heeft ASICS een hardloopschoen.

Noosa TRI snelheid verpakt in een kleurrijk jasje

Ga voor opvallende rondetijden in de opvallende ASICS Noosa TRI 15. Gemaakt met een gebogen zool en FF BLAST™-demping over de hele lengte van de tussenzool geniet je van een licht loopgevoel en uitstekende schokdemping de hele marathonafstand lang. GUIDESOLE™ technologie is toegepast om de flexie van de enkel te verminderen, zodat jij genoeg energie overhoudt voor de eindsprint.

Magic Speed 3 voor betoverende kilometers

De ASICS Magic Speed 3 brengt je de gouden formule van comfort + stabiliteit + snelheid. Deze wedstrijdschoen ondersteunt je in al jouw wedstrijddoelen. Profiteer 42,195 km lang van een zachtere demping die je extra stabiliteit biedt terwijl de carbonplaat je laat genieten van een voortstuwende afzet, zodat je krachtig veert van pas naar pas. De twee lagen van de tussenzool zijn uitgerust met FF BLAST PLUS-demping, wat zorgt voor een energiek gevoel tijdens hardloopsessies en wedstrijden.



ASICS trailschoenen en spikes

Het ASICS aanbod houdt niet op bij daily runners en wedstrijdschoenen. Ook buiten het assortiment aan asfaltschoenen biedt het merk je ongeëvenaard comfort. Ga je trailrunnen? Kies voor ASICS trailschoenen als de ASICS GEL-Trabuco en Fujispeed. Ben je ook nog op de atletiekbaan te vinden dan is de ASICS Hyper de perfecte keuze voor jouw run.

Wat je doel ook is voor elke run heeft ASICS de perfecte ASICS hardloopschoen.