adidas Duramo

adidas Duramo hardloopschoenen met een neutrale afwikkeling

adidas Duramo hardloopschoenen zijn licht van gewicht en speciaal ontwikkeld om vrij te kunnen hardlopen. Kilometer na kilometer zitten deze hardloopschoenen van adidas als gegoten en de twee lagen mesh bieden je voeten ook nog eens de nodige ventilatie. De volledig ontwikkelde demping zorgt tijdens de hele run voor een erg comfortabel loopgevoel.

Maak kennis met de technologieën van de adidas Duramo hardloopschoenen

De adidas Duramo 10 is van de laatste technologieën voorzien om jou net dat ene zetje in de rug te geven. Het zachte Cloudfoam geeft bij iedere stap een zacht gevoel en de naadloze print-overlay op de uppper biedt ondersteuning waar nodig. Voor zowel dames als heren zijn er verschillende uitvoeringen te bestellen.

Maak vele kilometers met de slijtvate Adiwear buitenzool

De Adiwear buitenzool is erg slijtvast, kan tegen een stootje en gaat lang mee. Let er wel op dat na ongeveer 1000 kilometer de demping omlaag gaat. Wel zo handig om te weten als je regelmatig een wedstrijd loopt of een paar keer per week in het park te vinden hebt voor het lopen van korte afstanden. Door de geïntegreerde Flex groeven maakt de voet een natuurlijk beweging en wikkelt je voeten op een normale manier af.

adidas Duramo hardloopschoenen voor dames en heren

Op deze pagina heb je de keuze uit verschillende adidas Duramo hardloopschoenen voor dames en heren. Wat voor model je ook kiest, je loopt er altijd stijlvol bij met de drie traditionele strepen op de schoen die het merk zo kenmerkend maken. De schoenen hebben een neutrale afwikkeling en zijn jouw ideale trainingspartner op het parcours of op de loopband.