adidas Ultraboost

adidas Ultraboost hardloopschoenen voor dames en heren

Wikkelen je voeten tijdens het lopen neutraal af, dan beleef je veel loopplezier aan de adidas Ultraboost. Dit model is ontwikkeld voor runs op verharde paden en je profiteert van strategisch geplaatste ondersteuning door de Tailored Fibre Placement technologie. Je voeten worden strak omsloten door de Primeknit+ upper, zonder dat de Ultraboost beknellend aanvoelt.

adidas Ultraboost hardloopschoenen voor dames en heren

In ons aanbod kies je uit zowel adidas Ultraboost hardloopschoenen voor dames, heren als kids. De rubberen Continental™ zolen bieden optimale grip bij iedere stap die je zet en de schoenen zijn uitgebracht in een leuk design. Dankzij de combinatie van energieteruggevende demping en een flexibele loopzool blijft de loopcyclus van landing tot afzet lekker soepel.

adidas Ultraboost 22 hardloopschoenen met een lichtgewicht hielstuk

Deze adidas Ultraboost 22 is gemaakt met Primeblue, een hoogwaardig gerecycled materiaal dat Parley Ocean Plastic bevat en in totaal minimaal 90% gerecycled materiaal. Je bent zeker van maximale grip in alle omstandigheden dankzij de zool va Continental ™ Rubber.

Veel ondersteuning tijdens je run dankzij de hielkap

Daarnaast zorgt de adidas Ultraboost 22 voor extra ondersteuning door de hielkap.  De constructie is zo geplaatst op de hiel om de achillespees op een natuurlijke manier te laten bewegen en de voet goed op de plaats te houden. Wil je zeker weten of de adidas Ultraboost 22 de ideale hardloopschoen voor je is? Maak dan gebruik van onze shoefinder en kom er binnen een paar minuten achter wat het perfecte model voor jou is.

Klaar voor warme temperaturen met de adidas Ultraboost 22 HEAT.RDY

Speciaal voor runs in de lente en de zomer heeft adidas de Ultraboost 22 HEAT.RDY uitgebracht. HEAT.RDY houdt je koel en BOOST geeft bij elke stap energie terug. De responsiviteit, het hoge loopcomfort en de ventilatie houden je comfortabel tijdens zomerse kilometers.