atletiekunie

  • 0

Craft hardloopkleding voor dames en heren

Craft hardloopkleding: voor de echte outdoor hardloper

Waar de meeste merken zich associëren met  hardlopers in steden of parken, associeert Craft zich met de echte outdoor loper. Het merk Craft staat voor functionele sportkleding. De kleding is ontworpen om weer en wind te weerstaan en daardoor de sportprestaties te verbeteren.

Craft hardloopkleding voor heren en Craft hardloopkleding voor dames

RunningDirect heeft een breed assortiment Craft hardloopkleding voor heren en Craft hardloopkleding voor dames voor elk jaargetij. Met winddichte hardlooplongsleeves of hardloopjacks met thermo regulerende eigenschappen kun je elke herfstwind trotseren. Ook hebben we voor de wintermaanden winter tights voor heren en dames, die je extra warm en comfortabel houden.

Genspireerd op kleuren en invloeden uit de natuur

De Craft hardloopkleding uit de collectie is genspireerd op kleuren en invloeden uit de natuur. Dit betekent dat de kleuren zacht zijn en de prints je doen herinneren aan de omgeving in het bos. Naast hardloopkleding in neutrale kleuren kies je bij ons ook regelmatig uit opvallende prints en kleuren.

Maak je bestelling compleet met Craft hardloopsokken en Craft hardloopondergoed

Craft hardloopkleding draagt natuurlijk voor een erg groot deel bij aan meer loopcomfort. Maak je bestelling compleet met Craft hardloopsokken en Craft hardloopondergoed. Zowel de hardloopsokken als het hardloopondergoed is naadloos en voorkomt hierdoor de kans op schuren en irritaties tijdens je run.