atletiekunie

  • 0

Born Sportvoeding

Sportvoeding

Je kiest bij RunningDirect uit een ruim assortiment aan sportvoeding. Denk hierbij aan gels, shakes, drinks en sportrepen. Ieder soort sportvoeding heeft zijn eigen doel. Om het je gemakkelijk te maken, kun je in onze webshop filteren op het gebruiksmoment van de sportvoeding.

Neem sportvoeding voor een run in

Je wilt optimaal presteren tijdens iedere training of wedstrijd. Sportvoeding kan hier voor een groot deel aan bijdragen. Je neemt koolhydraten en andere voedingsstoffen eenvoudig in en weet hierdoor dat je energie goed op pijl is voordat je start aan een halve marathon, hele marathon of als je verder loopt.

Neem de drinks en gels tijdens je duurloop eenvoudig in

Tijdens het sporten is er niks zo vervelend als het krijgen van honger of trek. Speciaal hiervoor is er sportvoeding voor tijdens het sporten ontwikkeld. Deze sportvoeding is verkrijgbaar in handige drinks en gels, wordt snel door het lichaam opgenomen en is eenvoudig mee te nemen in een hardloopheuptas of hardlooprugzak. Het is de optimale aanvulling van koolhydraten en stelt de vermoeidheid van het lichaam uit. Zowel de gels als drinks zijn in verschillende smaken te verkrijgen.

Bevorder het herstel van je lichaam met sportvoeding

Na een duurloop wil je zo snel mogelijk herstellen en wil je tijdens de volgende training of wedstrijd geen last hebben van spierpijn in je benen. De sportvoeding voor na het sporten zorgt ervoor dat het lichaam na het sporten snel herstelt en dat je na een halve of hele marathon veilig aan je eerste zwem- of looptrainingen kunt starten. Tip! Om blessures tegen te gaan doet het je goed om het assortiment aan blessurepreventie en -herstel te bekijken.