atletiekunie

  • 0

Bee Seen Hardloopaccessoires

Hardloopaccesoires

Wil je een optimale hardloopprestatie leveren, dan is het gebruiken van hardloop accessoires een must. RunningDirect heeft een ruim assortiment van diverse topmerken zoals Nike, Garmin, ASICS, FlipBelt en Maurten. Zo kun jij veilig en gecontroleerd starten aan iedere run!

Hardloopaccessoires voor ieder seizoen

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, dankzij onze hardloopaccessoires kun jij op ieder moment van het jaar trainen. Denk hierbij aan hardloopcaps, drinkriemen en zweetbanden voor de warme dagen en handschoenen, mutsen arm-, knie- en beenwarmers voor de koude dagen.

Ga je voor de lange afstanden? Door het lichte materiaal en een ingebouwd drinksysteem draag een jouw rugtas gemakkelijk tijdens het hardlopen. Ook hebben we een divers assortiment hartslagmeters voor de beginnende en ervaren hardloper. Door een hartslagmeter kun je precies zien wat je trainingsintensiteit is en de training kan hierop worden aangepast.

Drink voldoende met een van onze drinkriemen

Tijdens het hardlopen is het noodzaak om voldoende vocht binnen te krijgen. Daarom kies je bij ons uit verschillende bidons en drinkriemen die jou voorzien van de juiste vochttoename. Je blijft hierdoor optimaal presteren en je blijft lopen op het niveau dat je voor ogen hebt. Daarnaast maakt een goede bidon of nette drinkriem je hardloopoutfit compleet.