atletiekunie

  • 0

Compressport hardloopsokken

Compressport hardloopsokken voor iedere afstand

Of je nu een 10K of een marathon loopt, de collectie Compressport hardloopsokken biedt uitstekende ondersteuning aan je voeten. De pasvorm is perfect, zodat je voeten op natuurlijke wijze zijn ingepakt zonder dat extra stof irritatie veroorzaakt.

Compressport hardloopsokken voor de rechter- en linkervoet

Alle Compressport hardloopsokken uit de collectie voor op de weg zijn speciaal ontworpen voor de rechter- en linkervoet. Hierdoor passen de modellen zich perfect aan de anatomie van de voet aan en je prestaties blijven beter behouden.

Voorzien van een elastische band rond de voetboogondersteuning

Alle hardloopsokken van Compressport hebben een elastische band rond de voetboogondersteuning. Deze rekbare band zorgt voor een lichte compressie die de bloedstroom verbetert en toniciteit aan de voeten geeft. Bovendien houdt deze band de sokken rond de voeten zodat ze tot aan de finish blijven zitten.

Compressport hardloopsokken voor herstel en tegen blessures

De sokken van Compressport zijn gemaakt om de bloedsdoorstroom te bevorderen. Een goede bloedstroom is erg belangrijk tijdens het sporten, het kan er voor zorgen dat veel blessures kunnen worden voorkomen of verholpen. Het assortiment van Compressport is erg breed en er wordt onderscheid gemaakt in hoge sokken, halfhoge sokken, lage sokken en tubes.