atletiekunie

  • 0

Compressport Hardloopsokken

HARDLOOPSOKKEN VAN COMPRESSPORT

Comfort vanaf het puntje van je tenen. Of je nu een 10K of een marathon loopt, de hardloopsokken van Compressport bieden uitstekende ondersteuning aan je voeten. De pasvorm is perfect, zodat je voeten op natuurlijke wijze zijn ingepakt zonder dat extra stof irritatie veroorzaakt. Elke hardloopsok voor op de weg is speciaal ontworpen voor de rechter- en linkervoet om zich aan te passen aan de anatomie van de voet en je prestaties te behouden.

BOOG ONDERSTEUNING

Alle hardloopsokken van Compressport hebben een elastische band rond de voetboogondersteuning. Deze rekbare band zorgt voor een lichte compressie die de bloedstroom verbetert en toniciteit aan de voeten geeft. Bovendien houdt deze band de sokken rond de voeten zodat ze tot aan de finish blijven zitten.

Compressport hardloopsokken voor herstel en tegen blessures

De sokken van Compressport zijn gemaakt om de bloedsdoorstroom te bevorderen. Een goede bloedstroom is erg belangrijk tijdens het sporten, het kan er voor zorgen dat veel blessures kunnen worden voorkomen of verholpen. Het assortiment van compressport is erg breed en er wordt onderscheid gemaakt in Hoge sokken, lage sokken en tubes.