Saucony Ride

Saucony Ride voor hardlopers met een neutrale afwikkeling

De Saucony Ride is een van de meest geliefde modellen uit de collectie van het merk en is geschikt voor lopers met een neutrale afwikkeling. Je beleeft door het lichtgewicht design en de comfortabele pasvorm gegarandeerd veel loopplezier aan deze allround schoen. Je kiest bij RunningDirect uit verschillende Saucony Ride dames hardloopschoenen en heren hardloopschoenen.

Voor welk type loper is de Saucony Ride hardloopschoen geschikt?

De Saucony Ride zijn betrouwbare en toegankelijke hardloopschoenen voor zowel recreatieve als professionele hardlopers. De allround schoen is uitermate geschikt voor korte en lange afstanden, voornamelijk op verharde ondergronden. Een hardlooptraining in de buurt of een officiële marathon, de Saucony Ride deinst nergens voor terug. Je loopt iedere kilometer met veel stabiliteit en demping door het soepele design.

Welke aanpassingen heeft de Saucony Ride 16 hardloopschoen gemaakt?

De nieuwste versie van de Saucony Ride lijn is de meest comfortabele tot nu toe. De lichtgewicht schoen heeft een vernieuwd FORMFIT-bovenwerk dat zachter is aan de voorkant voor een hoger ademend vermogen. Je ervaart een soepel loopgevoel door een schoen die prettig aansluit om de voet zonder dat deze gaat knellen tijdens het hardlopen. Daarbij staat demping in combinatie met de juiste ondersteuning nog steeds centraal bij de Ride 16. Saucony’s PWRRUN-technologie is toegepast op plekken in de tussenzool waar demping het meest nodig is. Zo kun je kilometer na kilometer blijven gaan!

Geeft de Saucony Ride 15 voldoende demping?

De Ride 15 is een ideale trainingsschoen door het samenkomen van zachtheid, demping en een fijne pasvorm. Dankzij de nieuwe PWRRUN-technologie in de tussenzool wordt extra demping gecombineerd met een lager gewicht van de schoen. Daarbij sta je dieper in de schoen zodat je ook voldoende ondersteuning krijgt tijdens het hardlopen. Dankzij de 3D geprinte panelen is de Saucony Ride 15 voor verschillende voetvormen geschikt. Niet alleen de flex groeven zijn bijzonder in de zool, ook de demping tilt iedere training en wedstrijd naar een hoger niveau.