Saucony Guide

Saucony Guide voor veel flexibiliteit en ondersteuning

Saucony Guide hardloopschoenen zijn een klasse apart. Naast dat ze stabiel en flexibel zijn is het materiaal waarmee de hardloopschoenen zijn gemaakt zeer lichtgewicht. Je hiel en voorvoet krijgen tijdens je run extra ondersteuning, wat het hardlopen verlicht en fijner maakt. Door het geperforeerde bovenwerk heeft de schoen van Saucony een hoog ademend vermogen. Of je nu een kort rondje van 5K loopt of een duurloop, tijdens je hele run blijven je voeten koel, fris en droog. Je kiest bij RunningDirect uit verschillende Saucony Guide heren hardloopschoenen en Saucony Guide dames hardloopschoenen

Is de Saucony Guide geschikt voor overpronerende hardlopers?

De Guide is erg geschikt voor lopers met een overpronerende afwikkeling, of lopers die te maken hebben met een te hoge rotatie van de enkel. Met het FORMFIT-voetbed wordt het loopcomfort helemaal aangepast naar je voet. De antipronatieschoen heeft een uitlopende voorvoet, zodat je efficiënter en krachtiger kilometers maakt. De in de hardloopschoenen verwerkte flex groeven zorgen voor een maximaal grondcontact en de hardloopschoen heeft genoeg ruimte als je graag loopt met eigen aangemeten zooltjes.

Geeft de Saucony Guide 15 voldoende demping?

De Saucony Guide 15 heeft een metamorfose gekregen. Voor het eerst heeft de ISO demping plaats gemaakt voor de relatief nieuwe PWRRUN-demping. Met de Saucony Guide 15 ben je verzekerd van een stabiele landing en zachte demping. Tijdens iedere stap krijg je een geweldige energieteruggave, wat je door elke lange afstand heen helpt. Daarnaast leidt het TPU-frame je voeten rustig door de natuurlijke loopcyclus voor een soepel gevoel en je voeten worden strak omsloten door de FORMFIT pasvorm.

Wat zijn de verbeterpunten van de Saucony Guide 16?

De Saucony Guide 16 is lichter, zachter en sneller dan zijn voorgangers. De PWRRUN-tussenzool is zachter gemaakt om extra demping te bieden voor de lange afstanden. Daarbij zorgt de vernieuwde PWRRUN-formule voor een prettige afwikkeling van hiel tot teen. Het aangepaste bovenwerk is meer ademend, en in combinatie met de FORMIT-technologie zorgt dit voor een uiterst persoonlijke en comfortabele pasvorm. De Guide 16 biedt tevens nog steeds de juiste ondersteuning voor overpronerende lopers dankzij het TPU Guidance Frame. Dit voorkomt dat je voet naar binnen kantelt tijdens de vele kilometers die je aflegt.