Saucony Triumph

Saucony Triumph voor perfecte demping

De Saucony Triumph is niet alleen een topmodel uit het Saucony hardloopschoenen assortiment, maar ook binnen het hardlopen in het algemeen. Deze hardloopschoen staat sinds jaar en dag bekend om de perfecte demping. De hak is opgebouwd uit meerdere delen, om de demping beter en stabieler te maken. Door de flexibele flex-groeven in de duurzame zool zet je zonder extra moeite een goede afwikkeling van de voor- naar achtervoet in werking.

Wat is het verschil tussen de Saucony Triumph 19 en 20?

Het paradepaardje van Saucony heeft weer een update gehad. De 20e Triumph loopt zachter en beter dan ooit en maakt van je dagelijkse runs een feestje. De nieuwste versie heeft een duurzamere rubberen buitenzool waarmee je geniet van een betere grip en tractie. De schoen is uitgerust met Saucony’s nieuwste demping namelijk de PWRRUN+-demping wat gelijk staat aan ultrazachte landingen en een extreem veerkrachtige rit. Ook is het bovenwerk vernieuwd. De upper is gemaakt van Engineered Mesh, waardoor zweetvoeten verleden tijd zijn en je ook profiteert van meer ondersteuning bij de hiel.

Wat voor soort pasvorm heeft de Saucony Triumph 20?

De pasvorm van de Saucony Triumph 20 kun je eigenlijk wel perfect noemen. Er zit genoeg ruimte bij de voorvoet, zodat je je tenen kunt spreiden en de kans op blaren en schuren aanzienlijk verminderd wordt. Daarnaast vormt het Engineered Mesh zich naar je voet, zodat zelfs langere afstanden comfortabel aanvoelen.

Combineer de hardloopschoenen met bijpassende Saucony hardloopkleding

Van de Triumph 20 ga je veel loopcomfort ervaren. Maar heb je ook al gedacht aan de rest van je hardloopuitrusting? Door naadloze sokken voorkom je schuren en irritaties in je hardloopschoenen, Saucony hardloopkleding  regelt je vochttransport en je gaat veilig en met een goed gevoel op pad met de juiste hardloop accessoires.