Saucony Triumph

Saucony Triumph voor perfecte demping

De Saucony Triumph is niet alleen een topmodel uit het Saucony hardloopschoenen assortiment, maar ook binnen het hardlopen in het algemeen. Deze hardloopschoen staat sinds jaar en dag bekend om de perfecte demping. De hak is opgebouwd uit meerdere delen, om de demping beter en stabieler te maken. Door de flexibele flex-groeven in de duurzame zool zet je zonder extra moeite een goede afwikkeling van de voor- naar achtervoet in werking.

Wat voor soort pasvorm heeft de Saucony Triumph 20?

De pasvorm van de Saucony Triumph 20 kun je eigenlijk wel perfect noemen. Er zit genoeg ruimte bij de voorvoet, zodat je je tenen kunt spreiden en de kans op blaren en schuren aanzienlijk verminderd wordt. Daarnaast vormt het Engineered Mesh zich naar je voet, zodat zelfs langere afstanden comfortabel aanvoelen.

Wat is het verschil tussen de Saucony Triumph 20 en 21?

Het paradepaardje van Saucony heeft weer een update gehad. De nieuwste Triumph loopt zachter en beter dan ooit en maakt van je dagelijkse runs een feestje. Het grootste verschil die de Triumph 21 heeft doorgemaakt is het vernieuwde bovenwerk. Je kunt genieten van een ademend platgebreid bovenwerk en een zachtere kraag en tong voor ultiem comfort. Dankzij de lichtere PWRRUN+-demping in combinatie met een 360-graden ondersteuning door een opnieuw ontworpen vetersysteem, ervaar je een fijne demping en een stabiele rit.

Combineer de hardloopschoenen met bijpassende Saucony hardloopkleding

Van de Triumph 21 ga je veel loopcomfort ervaren. Maar heb je ook al gedacht aan de rest van je hardloopuitrusting? Door naadloze sokken voorkom je schuren en irritaties in je hardloopschoenen, Saucony hardloopkleding  regelt je vochttransport en je gaat veilig en met een goed gevoel op pad met de juiste hardloop accessoires.