Hoofdbedekking

2

Hoofdbedekking

Als vrouwelijke Islamitische sporter is hoofdbedekking in de vorm van een sporthoofddoek een fijne uitkomst. De Nike Pro Hijab-lijn bestaat uit speciale sporthoofddoeken en zijn gemaakt van de bekende dun ademende stof van Nike. Zo weet je zeker dat je ook tijdens de meest intensieve momenten aangenaam blijft sporten. Dankzij de verschillende kleuren is er ook altijd een leuke kleur voor jou!

Ben verzekerd van een lichtgewicht stof als je kiest voor de Nike hoofdbedekking

De hoofdbedekking is gemaakt van het bekende en lichtgewichte Dri-FIT polyester materiaal. Hierdoor ventileert de sporthoofddoek. Het heeft een pull-on design en is verkrijgbaar in de maat XS/S en maat M/L. Nike heeft bewust niet gekozen voor een verstelbaar ontwerp, omdat de hoofddoek in dat geval zwaarder wordt.

Vul jouw garderobe bij ons aan

Heb je en keuze gemaakt voor een van onze sporthoofddoeken van Nike? In dat geval stel je jouw garderobe verder bij ons samen. Kies bijvoorbeeld voor fijne hardloopbroeken, jacks, longsleeves en shirts. Bestel je op werkdagen voor 21:00 uur? Dan kun je jouw bestelling de volgende dag al in huis verwachten!