atletiekunie

  • 0

Trailjacks

Bescherm jezelf tegen wind en regen met trail jacks

Vooral tijdens trail runs in de herfst en winter kan het weer behoorlijk onvoorspelbaar zijn. Loop je in de regen of met en flinke tegenwind, dan zorgen trail jacks ervoor dat je droog en comfortabel blijft. Bij Hardloopshop kies je uit verschillende dames trail jacks en heren trail jacks van onder meer ASICS, Compressport en ODLO.

Waterbestendige en waterafstotende trail jacks

De meeste trail jacks uit onze collectie zijn waterafstotend en waterdicht. Het verschil tussen beide modellen zit in het materiaal. Waterbestendige trail jacks hebben een dunne, waterbestendige laag en laten geen water door. Waterafstotende trail jacks hebben een speciale coating en houden je voor korte periode droog. Loop je regelmatig duurlopen in de meest extreme weersomstandigheden, dan is het verstandiger om een model te bestellen die volledig waterdicht is.

Extra bescherming tijdens het lopen dankzij een capuchon

Loop je graag met extra bescherming, dan biedt een capuchon een fijne uitkomst. Gure wind langs je oren maakt hierdoor geen schijn van kans en je kunt je volledig focussen op je trail run. Daarnaast hebben de meeste trail jacks ventilerende panelen op plaatsen waar je dat het meeste nodig hebt. Hierdoor blijft je kilometer na kilometer fris.

Belangrijke spullen neem je mee in de (getapete) zakken met ritssluiting

Of het nu gaat om je smartphone, gels of sleutels, alle waardevolle bezittingen wil je veilig met je meenemen. Kies dan voor trail jacks met (getapete) zakken met ritssluiting. Daarnaast heb je bij ons ook de keuze uit verschillende hardlooprugzakken, waar je ook eenvoudig belangrijke spullen in mee kan nemen.