atletiekunie

  • 0

Hardloop gels

Hardloop gels

Er zijn veel verschillende vormen van sportvoeding die je tijdens het lopen kunt gebruiken, hardloop gels zijn daar een onderdeel van. Deze handige gels zijn gemaakt voor een energieboost op elk gewenst moment. De gels kunnen voor of tijdens het hardlopen genomen worden voor extra energie om het maximale uit je run te halen.

Hardloop gels zijn makkelijk in te nemen dankzij de compacte verpakking

Dankzij de kleine verpakking kunnen deze gels makkelijk worden meegenomen tijdens de run in bijvoorbeeld een hardloopheuptas of hardlooprugtas en kunnen zodoende worden gebruikt op elk gewenst moment.

Kies uit hardloop gels van verschillende bekende merken

De hardloop gels worden gemaakt door verschillende merken en komen in verschillende hoeveelheden. Kies uit sportvoeding van merken als PowerBar, SIS GO en Maurten en verbeter je loopprestaties tijdens een duurloop. De hardloop gels bieden precies de perfecte hoeveelheid voedingsstoffen om je lichaam van de nodige brandstof te voorzien.

Verkocht per stuk of in pakketten van bijvoorbeeld 7 of 12 stuks

De hardloop gels uit ons assortiment worden verkocht per stuk voor als je het een keer wil proberen of in pakketten van bijvoorbeeld 7 of 12 stuks als je al bent overtuigd van de werking. De gels worden gemaakt in verschillende lekkere smaken, er zit voor iedereen wel wat bij. Zo zijn er bijvoorbeeld smaken als cola, sinaasappel, appel, kers, citrus en framboos.