Welke New Balance hardloopschoen past bij jou?

20 October 2023
Welke New Balance hardloopschoen past bij jou?

Ontworpen om jou de beste loop ooit te laten ervaren zijn er de New Balance Fresh Foam x modellen. De 1080, 880, 860 en Vongo zijn uitgerust met het revolutionaire Fresh Foam die de harde klappen van wegen, loopbanen, speelvelden moeiteloos voor je opvangt en dempt. Gemaakt voor de beste atleten ter wereld, maar ook zeker voor jou. Ontdek hier welk Fresh Foam X model past bij jouw wensen, doelen en loopstijl.

Wat is Fresh Foam?

Fresh Foam x is dé dempende tussenlaag van de New Balance Fresh Foam modellen. Deze unieke demping in de tussenzool is ontwikkeld op basis van 3D motion capture drukmetingen én data over krachtuitoefeningen van echte atleten en hardlopers wereldwijd. Waardoor jij als hardloper tijdens je wedstrijden en dagelijkse runs geniet van ultieme zachtheid bij elke stap en elke kilometer.

Fresh Foam Neutrale hardloopschoenen

New Balance Fresh Foam X 1080– Dynamisch en zacht

Wie je ook bent en waarom je ook rent, het topmodel van New Balance 1080 sluit niemand buiten als het gaat om de ultieme hardloopervaring. De 1080 is gemaakt voor alle afstanden, van herstelruns tot aan temporuns en rustige runs om de dag mee af te sluiten. De schoen biedt je een zacht en dynamisch platform tijdens al je hardloopsessies. En met een synthetisch mesh bovenwerk profiteer je van extra ondersteuning en een zeer comfortabele pasvorm. Precies waar je naar op zoek bent tijdens je vele kilometers!

New Balance Fresh Foam X 880 – Allround comfort en stabiliteit

De New Balance 880 is een echte alleskunner. Van tempo- tot duurloop is de 880 de perfecte partner. Hoe hard of zacht je ook neerkomt op het asfalt, de schoen vangt de klappen met de Fresh Foam X-demping voor je op en geeft je daarna weer een duwtje in de rug om eindeloos door te gaan. Het naadloze bovenwerk van synthetisch mesh zorgt voor een gestroomlijnde pasvorm welke je kunt aanpassen met de vetersluiting. Alles is erop gemaakt, zodat jij elke dag weer geniet van je trainingsrondes.

Fresh Foam antipronatieschoenen

New Balance Vongo – Extra dynamisch met extra ondersteuning

Dé New Balance Vongo is dé antipronatieschoen van New Balance. Deze verrassend lichte schoen biedt je de perfecte combinatie van comfort en extra stabiliteit en rolt je van stap naar stap tijdens je alledaagse runs. Het Fresh Foam materiaal over de gehele tussenzool zorgt voor ultieme demping bij elke pas en vangt de klappen van het harde asfalt voor je op. Met ondersteunende zones bij de voetboog, een stevige hielkap en een bredere basis ben je verzekerd van extra stabiliteit van begin tot eind.

New Balance Fresh Foam X 860 – Extra stabiliteit tijdens je runs

De New Balance 860 biedt je al het goede van de 880, maar met meer stabiliteit wanneer je dat nodig hebt. Deze antipronatischoen is naast Fresh Foam ook uitgerust met Dual Density materiaal onder de middenvoet (extra ondersteuning) en werkt samen met de hoefijzervorm van de onderste laag van de tussenzool. Zo word je gelijkmatig naar voren geleid en wordt het té ver naar binnen kantelen van je voeten voorkomen. Het bovenwerk omhult zich heerlijk zacht om je voeten en heeft borduursels aan de zijkant voor extra stevigheid. Voor zowel beginnende als ervaren lopers is de 860 v13 van New Balance een betrouwbare trainingspartner.