New Balance 1080

34
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

New Balance 1080 hardloopschoenen met een neutrale afwikkeling

De New Balance 1080 is misschien wel de meest bekende hardloopschoen van dit merk. Met zijn snelle, modieuze en sportieve design springt deze hardloopschoen eruit. De New Balance 1080 is voorzien van een goed dempende zool en heeft een comfortabele pasvorm. Ook is er gebruikt gemaakt van een goede tussenzool die bestaat uit een dun laagje stikstofgas. Dit gas maakt een ultieme flexibele demping mogelijk, waardoor iedere stap nog natuurlijker aanvoelt.

Maak kennis met het naadloze bovenwerk van New Balance 1080 hardloopschoenen

Voor zowel dames als heren zijn New Balance 1080 hardloopschoenen in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het naadloze bovenwerk in combinatie met het ademende mesh materiaal geven je voeten meer comfort en vertrouwen tijdens het hardlopen. Door de speciale stikstof injectie is het dempinggedeelte van de New Balance hardloopschoenen lichter en geeft dit meer veerkracht tijdens het afzetten.

Wat zijn de nieuwste updates van de 1080v13?

De 1080v13 is op een paar punten flink verbeterd. Dankzij het vernieuwde materiaal van het bovenwerk sluit deze beter aan om de voet dan bij zijn voorganger. Ook is het binnenwerk rondom de hiel verbeterd, wat zorgt voor een zachter gevoel en schuren wordt voorkomen. De tussenzool is nog steeds gemaakt van het Fresh Foam X materiaal, maar heeft een verhoogde stack height en de heel drop van de hiel is aangepast van 8 naar 6 mm. De hoeveelheid rubber op de buitenzool is verminderd, wat de schoen een stuk lichter maakt.

New Balance 1080 v13 hardloopschoenen met een Hypoknit bovenwerk

Het Hypoknit bovenwerk van de New Balance 1080 v13 heeft een hoog ademend vermogen en de extra ondersteuning om het middelste gedeelte van de voet is te danken aan het grote ’N’-logo. De UltraHeel met memory foam en de voorgevormde hielkap zorgt voor een optimale pasvorm.