New Balance 880

New Balance 880 met neutrale afwikkeling

De 880 serie van New Balance is een zeer betrouwbare comfortabele hardloopschoen voor runs op verharde paden. De schoen heeft een neutrale afwikkeling en zorgt door de ademende en naadloze bovenwerk ervoor dat je voeten koel en droog blijven tijdens je run. De tussenzool met twee schuimlagen biedt een dynamische combinatie van reactievermogen, demping, en duurzaamheid. Je kiest bij RunningDirect uit verschillende New Balance 880 heren hardloopschoenen en New Balance 880 New Balance 880 dames hardloopschoenen.

Voor welke afstanden is de New Balance 880 geschikt?

New Balance 880 hardloopschoenen zijn voor zowel korte als lange afstanden geschikt en blijven je altijd het gewenste comfort meegeven, kilometer na kilometer. Het reactievermogen en de demping van de allround schoen is optimaal dankzij de Fresh Foam X tussenzool. Deze tussenzool is ervoor gemaakt om schokken te absorberen en een natuurlijke afwikkeling van je voet te stimuleren. Oftewel, een kilometervreter waar je voor zowel lange als korte runs veel loopplezier aan gaat ervaren.

Is de New Balance 880 V12 een comfortabele hardloopschoen?

Ervaar met de New Balance 880 V12 een prettige responsieve loopervaring door de zachte tussenzool. Daarnaast profiteer je ook van een 360graden comfort dankzij de zachte binnenkant en het voorgevormde voetbed. De 880 V12 is verkrijgbaar in smalle, normale en brede modellen zodat je een perfecte pasvorm kunt uitkiezen die past bij je voet. Je kunt als neutrale hardloper volledig vertrouwen op deze stevige (maar redelijk lichte) allround hardloopschoen!

Op welke punten is de New Balance 880 V13 vernieuwd?

De New Balance 880 V13 is duurzamer en zachter dan eerdere versies. Door de vernieuwde Fresh Foam X in de tussenzool ervaar je extra demping om de veelzijdigheid van de trainingen aan te kunnen. De buitenzool bestaat uit duurzaam NDurance rubber voor extra grip, waarmee tevens de ecologische voetafdruk van New Balance wordt verminderd. Het vernieuwde engineered mesh bovenwerk zorgt voor een zacht gevoel voor je voeten. Zo geniet jij door het naadloze design kilometers lang van een comfortabele pasvorm.