New Balance 860

43
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

New Balance 860 hardloopschoenen met een overpronatie afwikkeling

De New Balance 860 hardloopschoenen zijn een van de meest populaire antipronatie hardloopschoenen uit de New Balance schoenencollectie. Niet alleen het design, maar ook de slijtzool van de New Balance 860 is er eentje uit duizenden. De zool is voorzien van stevige flexgroeven en het geblazen rubber geeft je meer dan voldoende grip als je aan het lopen bent.

De schoen is vooral geschikt voor “easy” middellange tot lange duurlopen, maar leent zich ook perfect voor herstelruns.

Wat zijn de verschillen tussen de 860 v13 en de 860 v14?

De nieuwste versie van de 860-serie is de New Balance Fresh Foam 860 v14. De schoen is volledig vernieuwd ten opzichte van de 860 v13 en dit zijn de belangrijkste veranderingen:

  • Uitgerust met de nieuwe Stability Plane-technologie een nieuw stabiliteitssysteem die garant staat voor comfort, stabiliteit en responsiviteit. Waar je in de vorige versies met een “blok” aan binnenzijde van je voet werd gecorrigeerd om te snelle of heftige pronatie tegen te gaan, zorgt nu een flinterdunne stevige EVA-plaat voor een natuurlijke loopbeweging van A naar B.
  • De heel drop van 10 naar 8 mm, maakt de schoen nu geschikt voor hak- en middenvoetlanders.
  • De tussenzool bevat 2 mm extra Fresh Foam en laat elke aanraking met de grond zacht aanvoelen, ongeacht de afstand die je loopt.
  • Ook het uiterlijk is vernieuwd. De echte hardloopschoenlook maakt plaats voor een sneakerachtig
  • Wederom bestaat de nieuwe tussenzool uit ongeveer 3% biologisch materiaal, wat jouw ecologische voetafdruk verkleint.
  • Verticale flexgroeven “naden” op de buitenzool, zorgen voor extra stabiliteit een soepele afwikkeling van hak naar teen. Extra rubber op de buitenzool biedt betere grip.

Wat voor soort demping zit er in de tussenzool New Balance 860?

De tussenzool van de New Balance 860 is uitgerust de Fresh Foam X-demping. Dit innovatieve schuim zorgt altijd voor een erg zacht gevoel, vooral als je kiest voor een duurloop waar veel kilometers gemaakt worden. Ook is de hardloopschoen erg stabiel en voelt ook nog eens licht aan tijdens het lopen.

Welke pasvormen zijn er van de New Balance 860?

Verschillende voeten, vragen om verschillende pasvormen. Hoewel de New Balance Fresh Foam 860 v14 met zijn stretch gaas zich leent voor vele verschillende voetvormen zijn er ook extra pasvormen beschikbaar. De New Balance 860 is verkrijgbaar in smal, normaal, breed en extra breed, zodat jij kunt kiezen voor het model wat past bij jouw voeten.