Release Alert: Nieuw binnen in September

26 September 2023
Release Alert: Nieuw binnen in September

Release alert

Trap de herfst af met een gloednieuw paar hardloopschoenen. Maak je klaar voor runs in kouder en natter weer, maar geniet vooral van de kleurrijke omgeving wanneer de wereld langzaam omgetoverd wordt in herfsttinten. Ook voor dit seizoen hebben ASICS, Saucony, adidas en HOKA hun paradepaardjes weer geüpdatet en geüpgraded met de nieuwste looks en laatste technieken.

adidas adios pro 3

Adidas Adizero Adios Pro 3

Een meesterwerk van innovatie en prestaties. Deze schoen is ontworpen voor serieuze hardlopers die streven naar topprestaties en ongeëvenaarde snelheid op de weg. Met zijn strakke en gestroomlijnde ontwerp belichaamt de Adizero Adios Pro 3 het moderne tijdperk van hardlopen. De bovenkant van de schoen is gemaakt van hoogwaardige materialen die zowel lichtgewicht als duurzaam zijn, waardoor je voeten de perfecte combinatie van ondersteuning en ademend vermogen krijgen. Je zult merken dat de schoen als een tweede huid aanvoelt, waardoor je je volledig kunt concentreren op je hardloopdoelen.

Geschikt voor: Racen op de weg | Afwikkeling: Neutraal
Gewicht:
M 213 gram / W 213 gram | Heel drop: 6,5 mm


asics gt-2000 12

ASICS GT-2000 12

Met de ASICS GT-2000 12 geniet je van de perfecte combinatie van stijl, comfort en prestatie. Deze schoen is ontworpen om jouw hardloopervaring naar nieuwe hoogtes te brengen, ongeacht of je een doorgewinterde atleet bent of net begint aan je hardloopreis. Met zijn strakke en eigentijdse ontwerp is de ASICS GT-2000 12 niet alleen een schoen om in te hardlopen, maar ook een statement van jouw persoonlijke stijl. De veelzijdige kleurenopties passen perfect bij elke outfit, of je nu een snelle ronde in het park rent of gewoon een actieve levensstijl omarmt.

Geschikt voor:  Op de weg | Afwikkeling: Antipronatie
Gewicht:
M 270 gram / W 235 gram | Heel drop: 8 mm


brooks ghost 15

BROOKS GHOST 15

Betreed de wereld van moeiteloos hardlopen met de Brooks Ghost 15 - de schoen die je comfort, snelheid en stijl biedt in één pakket. De Ghost 15 is er om je te inspireren en te ondersteunen bij elke stap. Het eerste wat je opvalt aan de Ghost 15 is zijn slanke en moderne ontwerp. Deze schoen straalt zelfvertrouwen uit en is verkrijgbaar in een reeks opvallende kleurencombinaties die je persoonlijke stijl weerspiegelen. Of je nu op het pad loopt of over de stoep, je zult er geweldig uitzien en je geweldig voelen.

Geschikt voor: Op de weg | Afwikkeling: Neutraal
Gewicht:
M 278 gram / W 258 gram | Heel drop: 12 mm


Saucnoy Triumph 21

SAUCONY TRIUMPH 21

Ontketen je innerlijke kampioen met de Saucony Triumph 21 - de ultieme schoen voor serieuze hardlopers die op zoek zijn naar comfort en topprestaties. Of je nu een ervaren renner bent of gewoon wil genieten van ontspannen runs door de natuur, deze schoen zal je hardloopervaring transformeren. Het eerste wat je opvalt aan de Triumph 21 is zijn dynamische ontwerp. Met zijn gestroomlijnde en opvallende kleurencombinaties, straalt deze schoen zelfverzekerdheid en stijl uit bij elke stap. Van straat tot onverharde paden verkent, je zult gevoel hebben alsof je vleugels hebt.

Geschikt voor: Op de weg | Afwikkeling: Neutraal
Gewicht:
M 300 gram / W 238 gram | Heel drop: 10 mm


HOKA BONDI 8

HOKA BONDI 8

De HOKA Bondi 8 biedt je alles wat je nodig hebt tijdens je Long Slow Distance run en nog meer. Bij de HOKA Bondi 8 draait alles om verfijning en innovatie. Het opvallende ontwerp trekt direct de aandacht, met zijn eigentijdse uitstraling en gedurfde kleurkeuzes. Of je nu over asfaltwegen zweeft of onverharde paden verkent, je gaat ongetwijfeld genieten van de hoeveelheid demping, grenzeloos comfort en een verbluffend uiterlijk.

Geschikt voor: Op de weg | Afwikkeling: Neutraal
Gewicht:
M 307 gram / W 252 gram | Heel drop: 4 mm