Brooks Ghost

Brooks Ghost hardloopschoenen met een neutrale afwikkeling

De Brooks Ghost is een neutrale hardloopschoen die je extra comfort en stevigheid biedt. Door de juiste uitbalancering heeft de schoen een fijne afwikkeling wat voor jouw knieën en enkels een echte uitkomst is. Wel zo fijn, want je gewrichten krijgen al aardig wat de verduren als je een of meerdere dagen per week loopt. De zool is gemaakt van duurzaam materiaal wat de demping vergroot, maar daarbij ook de duurzaamheid vergroot.

Gebruik Brooks Ghost hardloopschoenen voor runs over verharde paden

De Brooks Ghost is een neutraal afwikkelende hardloopschoen voor runs op een verharde ondergrond. Je kunt de schoen vergelijken met de ASICS-GEL Cumulus, Nike Air Zoom Pegasus, Mizuno Wave Rider en de Saucony Ride. Brooks hardloopspecialisten adviseren deze hardloopschoen voor mensen tot maximaal 95 kg. Voor zowel dames als heren zijn er verschillende kleuren uitgebracht.

Brooks Ghost 15 hardloopschoenen voor heren en dames

Brooks Ghost 15 hardloopschoenen voor heren en dames zijn voorzien van de nieuwste innovaties op hardloopgebied. De BioMoGo DNA- en DNA LOFT-technologieën zorgen voor een zachte en aangename demping en een soepele overgang van hiel tot teen wordt mogelijk gemaakt door het Segmented Crash Pad. Je voeten wikkelen zich op de juiste manier af en worden gecorrigeerd waar nodig.

Bescherm je voeten tegen water met Brooks Ghost 14 GTX hardloopschoenen

Naast de Ghost 15, heeft Brooks de hardloopschoen ook in een GTX variant op de markt gebracht. GORE-TEX® is een uiterst slijtvast materiaal dat tegen een stootje kant, waterdicht is en een hoog ademend vermogen heeft. Hierdoor loop je altijd met droge en frisse voeten, zelfs door die ene onverwachtse bui of tijdens een regenachtige hardloopwedstrijd.

Kies uit verschillende breedtematen

Naast dat je de keuze hebt uit verschillende lengtematen, heeft Brooks de Ghost 15 ook verschillende breedtematen op de markt gebracht. Ga jij voor een Narrow, Standard Wide of een Wide pasvorm? De Narrow pasvorm heeft een smalle leest, de Standard Wide heeft een reguliere leest en de Wide heeft een brede leest.