Hardloopsokken

Hardloopsokken

Iedere hardloper heeft een specifieke pasvorm en daarom andere wensen op het gebied van hardloopsokken. Daarom heb je bij ons een ruime keuze hardloopsokken, zodat iedereen geschikte sokken kan vinden. Je kiest bij ons uit verschillende soorten compressiekousen waarmee je de bloedcirculatie stimuleert en de kans op blessures af laat nemen. Deze sokken zijn geschikt tijdens het hardlopen omdat het de vermoeidheidsverschijnselen vertraagt tijdens je run en het herstel bevordert.

Hardloopsokken in de vorm van een enkelsok, een halfhoge sok en een hoge sok

Draag je het liefste een enkelsok, een halfhoge sok of een hoge sok? Het behoort allemaal tot ons veelzijdige assortiment. Kies voor een opvallende kleur of een sok in het zwart of wit van merken als ASICS, STOX, Nike en Herzog. Met wat voor soort sok loop jij het liefste?

Combineer een van onze hardloopsokken met bijpassende hardloopschoenen

Sokken moeten uiteraard goed in je hardloopschoenen zitten en niet irriteren tijdens het hardlopen. Vrijwel alle hardloopsokken zijn naadloos en perfect geschikt om mee te hardlopen. Hardloopsokken hebben wij van veel verschillende merken net als onze hardloopschoenen. Zo hebben wij Nike hardloopschoenenNew Balance hardloopschoenen en ASICS hardloopschoenen.

Combineer een van onze hardloopsokken met bijpassende hardloopschoenen

Sokken moeten uiteraard goed in je hardloopschoenen zitten en niet irriteren tijdens het hardlopen. Vrijwel alle hardloopsokken zijn naadloos en perfect geschikt om mee te hardlopen. Hardloopsokken hebben wij van veel verschillende merken net als onze hardloopschoenen. Zo hebben wij Nike hardloopschoenen, New Balance hardloopschoenen en ASICS hardloopschoenen.