Brooks Adrenaline

Brooks Adrenaline GTS hardloopschoenen met een slijtvaste zool

De hardloopschoenen binnen de Brooks Adrenaline GTS serie hebben een overpronatie afwikkeling en zijn één van de populairste van het merk. En dat is niet voor niets. De schoen is uitermate geschikt voor hardlopers die (neigen te) overproneren en biedt hierdoor altijd de nodige ondersteuning. Brooks Adrenaline GTS hardloopschoen zijn tevens voorzien van een slijtvaste en rubberen zool voor een verlengde levensduur van je schoen en voor de nodige grip, en zijn uitgerust met een geavanceerd dempingssysteem voor zachte en comfortabele landingen.

Geven Brooks Adrenaline GTS hardloopschoenen voldoende grip?

Of je nu hardloopt als het regent of droog is, op ieder moment van de dag wil je verzekerd zijn van de beste grip. Door de Flex Groove-technologie blijf je zolang mogelijk contact houden met de grond. De schoenen zijn het meest geschikt voor een verharde ondergrond en voor zowel dames als heren kies je uit verschillende kleuren.

Zijn de Brooks Adrenaline 22 GTS hardloopschoenen beschikbaar in verschillende breedtematen?

De Brooks Adrenaline 22 GTS hardloopschoenen zijn wederom uitgebracht in verschillende breedtematen. Dit omdat het merk door de continue innovatie als geen ander weet dat iedere voet weer anders is. Daarom kun je op deze pagina de Brooks Adrenaline GTS 22 Narrow, de Brooks Adrenaline GTS 22 Wide en de reguliere Brooks Adrenaline GTS 22 bestellen. De naam zegt het eigenlijk al, de running schoenen zijn geschikt voor hardlopers met een smalle voet, een normale voet en een brede voet.

Waarvoor is de Brooks Adrenaline GTS 23 hardloopschoen geschikt?

Op zoek naar extra comfort voor je dagelijkse runs? Dan biedt de Brooks Adrenaline GTS 23 de juiste oplossing. Deze antipronatieschoen geeft pure luxe tijdens het hardlopen en corrigeert je alleen wanneer het nodig is dankzij het GuideRails ondersteuningssysteem. Je voeten worden door balkjes aan de zijkant subtiel gestabiliseerd, zodat je zo natuurlijk mogelijk kunt blijven bewegen. Hierdoor krijg je wel de gewenste ondersteuning, maar kun je ook rekenen op efficiëntie én het voorkomen van blessures.

Op welke punten zijn de Brooks Adrenaline GTS 23 hardloopschoenen verbeterd?

De grootste verandering die is aangebracht bij de nieuwste Adrenaline GTS-versie is een verbeterd DNA LOFT v2 schuim in de tussenzool. Door een combinatie van lichter EVA-schuim, rubber en lucht ervaar je een lichtere en zachtere landing dan voorheen voor een comfortabel gevoel onder je voeten. Het Engineered Air Mesh bovenwerk is wat aangepast bij de middenvoet, waarbij meer perforaties zijn aangebracht in het mesh voor een betere ventilatie. Tevens vormt dit 3D Fit Print bovenwerk zich perfect om je voeten voor een optimale pasvorm, ondersteuning én flexibiliteit.