Saucony Ride ISO vs. Saucony Ride ISO 2

12 June 2019
Saucony Ride ISO vs. Saucony Ride ISO 2

De gloednieuwe Saucony Ride ISO 2 is uitgekomen. Met deze allround schoen kun je alle kanten op, of je nu lange duurlopen rent of snel een rondje voor of na werk loopt. Saucony heeft deze neutrale hardloopschoenen een aantal updates gegeven. Wat voor updates dit precies zijn, lees je in deze blog.

Het vernieuwde bovenwerk van de Saucony Ride ISO 2

Een van de grootste updates die de Saucony Ride ISO 2 heeft gekregen, is het vernieuwde bovenwerk. Het mesh materiaal waar de Saucony Ride ISO mee uitgevoerd was, is vervangen door Engineered Double Jacquard Mesh. Hierdoor zijn je voeten beter beschermd en je loopt met meer stabiliteit. Bij de tenen en voorvoet is extra ruimte gecreëerd, zodat je direct meer comfort ervaart. Naast dat het Engineered Double Jacquard Mesh je voeten beschermd en stabiliteit biedt, laat het ook je voeten ademen. Je blijft koel, zelfs tijdens de meest intense momenten van je run.

3D printing is toegepast in de ISOFIT vingers (waar je veters doorheen gaan). De vingers zijn minder diep vergeleken met de Saucony Ride ISO, zodat het bovenwerk meer steun biedt rond je middenvoet.

Meer loop- en draagcomfort door PWRFOAM

Een andere vernieuwing in de schoen is het 2 mm dikkere PWRFOAM. Hierdoor voelt de schoen comfortabeler en door de dunnere Tri-Flex slijtzool blijft de offset hetzelfde. De tussenzool van de Saucony Ride ISO 2 bestaat naast de laag PWRFOAM ook uit EVERUN dempingsmateriaal, wat het een duurzame en responsieve combinatie maakt.

Crystal Rubber in de voorvoet

Door het Crystal Rubber in de voorvoet gaat de schoen langer mee en loop je met een hogere energieteruggave. Kilometer na kilometer. Deze slijtzool zie je ook terug in de Saucony Freedom en Saucony Triumph. De hielkap van de Saucony Ride ISO 2 is meer geknepen, waardoor het samen met de verstevigde ISOFIT het bovenwerk meer steun geeft.

Gewicht heren: 278 g
Gewicht dames: 249 g
Offset: 8 mm