atletiekunie

  • 0

Saucony Triumph

Saucony Triumph voor perfecte demping

De Saucony Triumph is niet alleen een topmodel uit het Saucony hardloopschoenen assortiment, maar ook binnen het hardlopen in het algemeen. Deze hardloopschoen staat sinds jaar en dag bekend om de perfecte demping. De hak is opgebouwd uit meerdere delen, om de demping beter en stabieler te maken. Door de flexibele flex-groeven in de duurzame zool zet je zonder extra moeite een goede afwikkeling van de voor- naar achtervoet in werking.

Saucony Triumph 19 hardloopschoenen met veel demping

De Triumph 19 van Saucony is erg geliefd onder lopers die zoeken naar een running schoen met veel demping. Dit model is een van de meest gedempte hardloopschoenen uit de collectie en is hierdoor voor zowel korte afstanden als duurlopen een erg fijne trainingspartner. Bij RunningDirect kies je uit verschillende Saucony Triumph 19 dames hardloopschoenen en Saucony Triumph 19 heren hardloopschoenen.


Het vernieuwde mono-mesh bovenwerk en de gearticuleerde rij veteroogjes zorgen voor een slanke, sokachtige pasvorm. Vanaf de eerste stap vormt de Saucony Triumph 19 zich naar de vorm van je voeten. Het luxe design wordt vergroot dankzij de details van zachte suède op de tong en zijkanten.

Een luxueus gevoel onder je voeten dankzij de vernieuwde PWRRUN+ demping

Voor de Saucony Triumph 18 is een vernieuwde PWRRUN+ demping verwerkt. Dit zorgt niet alleen voor een luxueus gevoel onder je voeten, maar voelt ook sneller aan. Dankzij het FORMFIT voelt de hardloopschoen als een kuipstoel voor je voet en vergroot je loopcomfort dankzij de zachte materialen die gebruikt zijn.

Combineer de hardloopschoenen met bijpassende Saucony hardloopkleding

Van de Triumph 18 van Saucony ga veel loopcomfort ervaren. Maar heb je ook al gedacht aan de rest van je hardloopuitrusting? Door naadloze sokken voorkom je schuren en irritaties in je hardloopschoenen, Saucony hardloopkleding  regelt je vochttransport en je gaat veilig en met een goed gevoel op pad met de juiste hardloop accessoires.