atletiekunie

  • 0

Saucony Ride

Saucony Ride voor neutrale afwikkeling

De Saucony Ride is een van de meest geliefde modellen uit de collectie van het merk en is geschikt voor lopers met een neutrale afwikkeling. Je beleeft door het lichtgewicht design en de comfortabele pasvorm gegarandeerd veel loopplezier aan deze running schoen. Bij Hardloopshop kies je regelmatig uit verschillende Saucony Ride dames hardloopschoenen en Saucony Ride heren hardloopschoenen.

De Saucony Ride is geschikt voor recreatieve en professionele lopers

Saucony Ride hardloopschoenen zijn geschikt voor zowel recreatieve als professionele lopers. Daarnaast is de hardloopschoen uitermate geschikt voor korte en lange afstanden. Een hardlooptraining in de buurt of een officiële marathon, de Saucony Ride deinst nergens voor terug. Je loopt iedere kilometer met veel stabiliteit en demping door het soepele design.

Kies uit verschillende speciale series

Regelmatig steekt Saucony de populairste modellen in een speciaal jasje. Ook de Ride 14 mag hier aan geloven. De Saucony Ride 14 is ervoor gemaakt om mee gezien te worden.

Saucony Ride 14 hardloopschoenen met een FORMFIT-bovenwerk

Voor de Saucony Ride 14 heeft het merk het FORMFIT-bovenwerk een upgrade gegeven. De hardloopschoen is gestroomlijnder en heeft een hoog ademend vermogen. Dankzij de 3D geprinte panelen is de Saucony Ride 14 voor verschillende voetvormen geschikt. Niet alleen de flex groeven zijn bijzonder in de zool, ook de demping tilt iedere training en wedstrijd naar een hoger niveau.

Alles van Saucony onder één dak

Naast een divers aanbod aan Saucony Ride hardloopschoenen voor dames en heren, heb je bij ons ook de keuze uit hardloopkleding van dit merk. Hiermee maak je jouw gehele hardloopoutfit compleet.