Maak je klaar voor Global Running Day

31 May 2023
Maak je klaar voor Global Running Day

Markeer 7 juni in je agenda en maak je klaar voor Global Running Day. Deze wereldwijde viering is in het leven geroepen om iedereen in beweging te brengen, omdat hardlopen om veel redenen goed voor je is. Als foundation partner van de New York Road Runners daagt New Balance je uit om deel te nemen aan het virtuele wereldwijde NYRR 5K event. Jij loopt toch ook mee?

Over de Virtual Global Running Day 5K

new balance

Op zoek naar een nieuwe uitdaging om je PR aan te vallen of motivatie om weer eens te gaan? Pak je kans en meld je gratis aan voor het virtuele wereldwijde Global Running Day event op Strava. Tussen 3 juni en 11 juni is het streven om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en iedereen de positieve effecten van hardlopen te laten ervaren. Doe je mee aan het event dan wordt jouw tijd getoond op de “officiële” Strava-ranglijst en krijg je een virtuele finishers badge in jouw digitale trofeeënkast.
Meld je hier aan >

 

 

Vier Global Running Day met New Balance Special Editions

Speciaal voor Global Running Day ontwikkelde New Balance een Special Edition variant van haar favoriete allrounders. De New Balance 880v13 en de New Balance 1080 v12 zijn in een zeer feestelijk jasje gestoken en moedigen je aan om te gaan lopen.

nike pegasus 40

New Balance Fresh Foam 880v13

Ben je op zoek naar gewoon een goede allrounder die doet wat hij moet doen en net een beetje meer? Dan presenteren we je hier de nieuwste New Balance Fresh Foam 880v13. De 13e versie is van top tot teen vernieuwd en laat je dagelijkse run op rolletjes lopen.

Type schoen: Neutraal | Geschikt voor: Op de weg
Heel drop: 10 mm | Gewicht: M 300 gram / W 238 gram

nike pegasus 40

New Balance Fresh Foam 1080 v12

De New Balance 1080 v12 is misschien wel de favoriet van het merk en ademt één en al comfort. Het naadloze bovenwerk vormt zich zacht om je voet heen terwijl de rubberen geblazen zool elke schok voor je opvangt. Met het grote N-logo laat je niet alleen zien dat je hebt gekozen voor een goed merk, je profiteert hierdoor van perfecte ondersteuning.

Type schoen: Neutraal | Geschikt voor: Op de weg
Heel drop: 8 mm | Gewicht: M 292 gram / W 234 gram

New Balance x New York Road Runners

New Balance is foundation partner van de New York Road Runners. Deze stichting wil zoveel mogelijk mensen van jong tot oud wil inspireren om in beweging te komen door middel van wedstrijden, community runs, wandelingen, trainingen, virtuele producten en andere programma's.

Waarom hardlopen goed voor je is

Wie regelmatig loopt, weet dat je je altijd beter voelt na een ronde hardlopen. Maar dat is niet de enige reden waarom hardlopen goed voor je is. Het helpt om je gewicht op peil te houden, vermindert de kans op hart- en vaatziektes en het belangrijkste je zit er beter door in je vel. Klik hier voor meer redenen waarom hardlopen goed voor je is.

Gebruik het Global Running Day event als motivatie om naar buiten te gaan, je inspanning wordt beloond met een stralend humeur en een digitale trofee op je Strava-profiel.