Nieuw binnen: Brooks Adrenaline GTS 23

1 June 2023
Nieuw binnen: Brooks Adrenaline GTS 23

De Brooks Adrenaline GTS 23 als ultieme partner voor stabiliteit en comfort

Stabiliteit en veelzijdigheid, daar draait het om bij de nieuwste Brooks Adrenaline GTS 23 hardloopschoen. De meest geliefde antipronatieschoen van Brooks heeft een update gehad en is nu nóg lichter, zachter en comfortabeler dan ooit, zonder dat het oude vertrouwde gevoel verloren gaat. Je leest hier hoe een gepaste ondersteuning en een vernieuwd dempingsmateriaal in een uiterst comfortabel pakket zijn gevoegd. 

Ondersteuning op een natuurlijk manier

Ben je als overpronerende hardloper opzoek naar een licht ondersteunende hardloopschoen, dan ben je bij deze nieuwste versie aan het juiste adres. Dankzij het GuideRails ondersteuningssysteem worden je voeten door twee balkjes aan de zijkant subtiel gestabiliseerd. Doordat er geen zwaar correctieblok aan te pas komt, kunnen je voeten, knieën en heupen zo natuurlijk mogelijk blijven bewegen, maar krijg je wel de gewenste ondersteuning én uiterst efficiënte looppassen. En niet geheel onbelangrijk helpt dit geavanceerde stabiliteitssysteem om vervelende blessures te voorkomen.  

Verwen je voeten met de juiste demping

Een fijne demping mag zeker niet ontbreken bij een goede allroundschoen. In de Brooks Adrenaline GTS 23 is een verbeterd DNA LOFT v2 schuim toegepast in de tussenzool dat lichter en zachter is dan voorheen. Brooks heeft een combinatie van rubber, lucht en lichter EVA-schuim gebruikt om die zachte landingen ook in de laatste kilometers te ervaren. Dus of je nu een intervaltraining of een lange duurloop op het programma hebt staan, deze schoen biedt van start tot finish een luxueus gevoel onder je voeten

Op en top comfort

Niet alleen zorgt het verfijnde dempingssysteem voor een bijzonder comfortabele run, het Engineered Air Mesh bovenwerk laat je voeten de hele run heerlijk ventileren. In combinatie met een 3D Fit Print vormt het bovenwerk zich naar je voeten én biedt een optimale ondersteuning zonder zijn flexibiliteit te verliezen. De duurzame rubberen slijtzool geeft een uitstekende grip om zowel natte als droge ondergronden moeiteloos te bedwingen. Afgewerkt met een hoge heeldrop is dit ook dé ideale hardloopschoen voor haklanders of hardlopers met gevoelige kuiten en achillespezen. Zo ga jij vol vertrouwen je zomerse kilometers tegemoet!

Shop hier de Brooks Adrenaline GTS 23 voor dames en voor heren. Heb je smalle of brede voeten? Dit model is ook verkrijgbaar in verschillende breedtematen.  

De Brooks Adrenaline GTS 23 op een rij:

Soort afwikkeling: Overpronatie / Support 
Ondergrond: Road
Gewicht: Dames ca. 258g / Heren ca. 286g
Materiaal bovenwerk: Engineered Air Mesh bovenwerk 
Materiaal tussenzool: DNA LOFT v2 schuim
Heel drop: 12mm