ASICS GEL Kayano 25 vs. ASICS GEL Kayano 26

11 July 2019
ASICS GEL Kayano 25 vs. ASICS GEL Kayano 26

De ASICS GEL Kayano 26 is de 26e editie uit deze iconische schoenenlijn en is tot op de dag van vandaag een van de meest geliefde antipronatieschoenen. Je profiteert van maximale stabiliteit van hiel tot teen en loopt met een fijne veerkracht. Wat de verschillen zijn tussen de ASICS GEL Kayano 25 en de ASICS GEL Kayano 26, lees je in deze blog.

ASICS GEL Kayano 26 hardloopschoenen met een vernieuwd GEL-pad

Kilometer na kilometer ervaar je een fijne demping met de ASICS GEL Kayano 26. Het vernieuwde GEL-pad draagt daar voor een groot deel aan bij. Vergeleken met de ASICS GEL Kayano 25, is aan het buitenste gedeelte van de de ASICS GEL Kayano 26 meer GEL aangebracht, waardoor schokken tijdens je run nog beter geabsorbeerd worden.

Je voeten worden gestabiliseerd door de verbeterde zool

Als je overproneert, loop je graag met een schoen die je de nodige ondersteuning biedt. Niet alleen geeft de schoen een veilig en stabiel gevoel, het is ook nog eens vele malen beter voor je enkels. Door het GUIDANCE TRUSSTIC SYSTEM is de schoen stabieler, er wordt voorkomen dat de schoen draait en het middengedeelte van de ASICS GEL Kayano 26 is versterkt. Het strategisch geplaatste (AHAR®) rubber op de slijtzool maakt de Kayano duurzamer en door de EVA sockliner loop je met meer veerkracht en demping.

Je voeten rollen niet naar binnen door het stevige schuim aan de mediale zijde

Het laatste dat je wilt is dat je voet naar binnen rolt tijdens je run. Daarom is de ASICS GEL Kayano 26 uitgevoerd met stevig schuim aan de mediale zijde. Het schuim start bij het midden van de hiel en loopt tot aan de middenvoet.