atletiekunie

  • 0

Under Armour Velociti Wind

De Under Armour Velociti is een neutrale hardloopschoen, ontworpen om je sneller te laten gaan. De UA Flow Velociti Wind is meer dan 18.000 kilometer getest en de de geheel nieuwe UA Flow-tussenzool is het resultaat van 17 ronden grondstofproeven, 9 ronden biomechanische tests en 15 ronden schoenentests. Je hebt bij RunningDirect de keuze uit diverse modellen voor heren en dames.

Under Armour Velociti hardloopschoenen hebben een gestroomlijnd design

Heb je de Under Armour Velociti in je handen, dan valt het gestroomlijnde ontwerp direct op. DIt is mede te danken aan het alles-in-één dempingssysteem, waardoor een robuuste rubberen buitenzool verleden tijd is.

Ondersteunende banden op het WARP bovenwerk 

Het WARP bovenwerk heeft ondersteunende banden die als veiligheidsgordels werken. Deze banden staan onder spanning wanneer je ze nodig hebt en ontspannen wanneer je daar geen behoefte aan hebt. Hierdoor worden knelpunten van een traditioneel bovenwerk geëlimineerd.

Het lichtste foam ooit gebruikt door het merk

FLOW is de lichtste technologie ooit gebruikt door het merk. Ook heeft dit foam van nature een kleverige grip die je tractie geeft op zowel droge als natte terreinen. Bekijk ook eens de collectie Under Armour hardloopkledingen en Under Armour hardloopsokken en maak je bestelling compleet.