atletiekunie

  • 0

Puma Velocity Nitro

PUMA Velocity Nitro hardloopschoenen met een neutrale afwikkeling

De PUMA Velocity Nitro heeft een neutrale afwikkeling en bij Runningdirect kies je uit verschillende PUMA Velocity Nitro dames hardloopschoenen en PUMA Velocity Nitro heren hardloopschoenen.

De PUMA Velocity Nitro is comfortabel, responsief en licht van gewicht

Trek je de PUMA Velocity Nitro aan, dan merk je direct dat de hardloopschoen comfortabel, responsief en licht van gewicht is. Dit maakt het model erg geschikt voor zowel lange duurlopen als korte afstanden van 5K. Daarnaast voelt de hardloopschoen licht aan dankzij het kenmerkende NITRO FOAM.

Voorzien van een duurzame rubberen buitenzool

De PUMA Velocity Nitro is voorzien van een duurzame rubberen buitenzool. Hierdoor ben je altijd klaar voor lange hardloopsessies op droge en natte ondergronden. PUMA's geavanceerde technologie zorgt voor een superieure respons en demping en de vetersluiting zorgt voor een strakke pasvorm. Dankzij de reflecterende elementen vergroot je je zichtbaarheid op de weg.

Combineer de PUMA Velocity Nitro met PUMA hardloopkleding

Heb je een keuze gemaakt voor een van de PUMA Velocity Nitro dames hardloopschoenen of een van de PUMA Velocity Nitro heren hardloopschoenen uit de collectie? Bekijk ook gerust eens de collectie PUMA hardloopkleding en maak je bestelling compleet.