On Cloudmonster

13
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

Geniet van maximale demping en comfort met de On Cloudmonster

De On Cloudmonster is een neutrale hardloopschoen die maximale demping biedt op de weg. Deze schoen trakteert je met de grote Cloud-elementen op extreem zachte landingen van 5 tot 20 kilometer. Welke afstand je ook moet overbruggen met de CloudMonster is het een fluitje van een cent.

Voor wie is de On Cloudmonster geschikt?

Voor elke loper die op zoek is naar maximale demping en comfort is de On CloudMonster geschikt. Maar we raden deze schoen vooral aan wanneer je snel last hebt van blessures, herstellende bent van een blessure of aan de zware kant bent. De On Cloud is uitgerust met de Max CloudTechnologie die je beschermt tegen de impact van het harde asfalt en moeiteloos weer vooruit bouncet na een ultrazachte landing.

Bevat de On Cloudmonster duurzame materialen?

Groots in demping, groots in comfort en groots in uiterlijk, maar met een kleinere ecologische voetafdruk. De Cloudmonster is uitgerust met een inlegzool en bovenwerk die gemaakt zijn van gerecyclede materialen. Zo geniet je niet alleen van het comfort van deze schoen, maar draag je ook bij aan een betere toekomst.

On Cloudmonster 2 hardloopschoenen met extra veel demping

De combinatie van Helion™ superfoam en CloudTec-technologie biedt een ongeëvenaarde demping. Dankzij deze grootste CloudTec-elementen ooit, lijkt het net alsof je elke stap op wolkjes loopt. Voeg daar het ingebouwde Speedboard bij op en je kunt rekenen op een krachtige en explosieve afzet zodat je altijd kunt blijven doorgaan. Het vernieuwde bovenwerk voelt zacht en ademend aan om aan je comfortwensen te voldoen.