adidas Solar Glide

adidas Solar Glide hardloopschoenen

De adidas Solar Glide heeft een flexibele loopzool en verzekerd je kilometer na kilometer van een energieke demping. De running schoenen zijn geschikt voor de allround loper en hierdoor voor korte en lange afstanden geschikt. Het ademende bovenwerk van mesh ondersteunt je voeten en zorgt voor een optimale pasvorm.

adidas Solar Glide hardloopschoenen met een voorgevormde Fitcounter-hiel

Wist je dat de adidas Solar Glide hardloopschoenen zijn voorzien van een voorgevormde Fitcounter-hiel? Hierdoor heeft de running schoen een natuurlijke pasvorm en je achillespees kan optimaal bewegen. Het Continental™ rubber geeft je superieure grip op verschillende ondergronden en de schoen is verkrijgbaar in opvallende kleuren voor dames en voor heren.

De adidas Solar Glide ST is een stabiele antipronatieschoen

Naast dat de Solar Glide voor neutrale lopers te verkrijgen is, heeft het merk ook aan de overproneerders gedacht. De adidas Solar Glide ST is een stabiele antipronatieschoen en corrigeert iedere stap als je met je voeten naar binnen dreigt te kantelen. Ren je lange afstanden, dan is de adidas Solar Glide je ideale trainingspartner. Door de Solar Propulsion Rails wordt je voet goed gestuurd en je voeten bewegen op een natuurlijke manier door de Stretchweb-loopzool.

adidas LEP 2.0 in adidas Solar Glide 5 hardloopschoenen

De adidas LEP 2.0 in de adidas Solar Glide 5 helpt de voet van de hiel naar een pittige teen-off te leiden. Het bovenwerk van deze schoen is gemaakt van hoogwaardig garen dat ten minste 50% Parley Ocean Plastic bevat - opnieuw uitgevonden plastic afval, onderschept op afgelegen eilanden, stranden, kustgemeenschappen en kusten. De overige 50% van het garen is gerecycled polyester. De energieteruggevende BOOST-middenzool zorgt voor onwijs veel loopcomfort en het gebreide bovenwerk zorgt voor de nodige ondersteuning tijdens je run.

De Solar Glide van adidas is gemaakt met Primegreen

De Solar Glide van adidas heeft een aantal vrolijke kleurupdates geregen! De mesh upper heeft strategisch geplaatste stukken met grotere gaatjes voor de nodige ventialtie en het Torsion System zorgt voor een soepele voetafwikkeling. Daarnaast is de Solar Glide gemaakt is met Primegreen. Dit is een reeks gerecyclede high-performance materialen en 50% van het bovenwerk bestaat uit hergebruikte grondstoffen.