adidas Adistar

adidas Adistar hardloopschoenen met een neutrale afwikkeling

De adidas Adistar heeft een neutrale afwikkeling en is ontworpen voor het lopen van duurlopen op een rustig tempo. Je ervaart de nodige ondersteuning en een fijne bescherming dankzij de uniek vormgegeven tussenzool en het bovenwerk van gestrucuteerd mesh. Bij RunningDirect kies je uit verschillende adidas Adistar heren hardloopschoenen en adidas Adistar dames hardloopschoenen.

De adidas Adistar is gemaakt van een aanpasbaar mesh-materiaal

Wist je dat de upper van de adidas Adistar gemaakt is van een aanpasbaar mesh-materiaal. Hierdoor wordt irritaties tijdens je run aanzienlijk verminderd en loop je dus vele malen comfortabeler.

Veel grip dankzij de slijtzool van Continental rubber

Ook voor de Adistar heeft het team van adidas gebruik gemaakt van een slijtzool van Continental rubber. Je profiteert hierdoor van erg veel grip tijdens je run en de hardloopschoen is ook nog eens erg duurzaam.

Een voorwaartse beweging dankzij de Rocker-technologie

Heb je de adidas Adistar in je handen, dan valt het robuuste design je meteen op. De lichtgewicht tussenzool zorgt namelijk voor een voorwaartse beweging dankzij de Rocker-technologie, gemaakt van 15% gerecycled schuimmateriaal. De upper heeft een verstevigd gedeelte bij de middenvoet. Dit zorgt ervoor dat de adidas Adistar de voet erg goed omsluit.