Under Armour Hardloopschoenen

Aanbevolen:

UA Hardloopschoenen

Het merk Under Armour is in vergelijking met de grote spelers op de Nederlandse hardloopmarkt zoals ASICS, Nike, Saucony en Brooks een relatief onbekende. Maar in de Verenigde Staten is dit wel anders. Daar is Under Armour het merk dat het Nike moeilijk weet te maken. Het merk Under Armour is groot geworden door het ontwerpen en produceren van hardloopkleding. Gelukkig voor ons is het niet alleen bij Under Armour hardloopkleding gebleven en produceren ze nu ook Under Armour hardloopschoenen.

Under Armour hardloopschoenen voor dames en Under Armour hardloopschoenen voor heren

Under Armour hardloopschoenen voor dames en Under Armour hardloopschoenen voor heren zijn zeer lichte en comfortabele hardloopschoenen met een modieus design. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën hebben de Under Armour hardloopschoenen een ongeëvenaarde pasvorm, waardoor jij je focus volledig op het hardlopen kunt leggen. In veel Under Armour hardloopschoenen komt de Charged Cushioning® technologie terug, dat bestaat uit twee delen. De schuimlaag bovenop is zacht en dicht en de hardere schuimlaag is meer geschikt voor ondersteuning en comfort.

Maak kennis met de innovatieve UA MapMyRun™ app

Wist je dat de Under Armour HOVR Infinite en de Under Armour HOVR Sonic te koppelen zijn met de UA MapMyRun™ app? Door deze app ontvang je realtime coaching en je hardloopstatistieken worden geanalyseerd. Hierdoor helpen de hardloopschoenen om je beter en efficiënter te laten lopen. Deze technologie zit bijvoorbeeld in het populaire model de Under Armour HOVR Machina.

Under Armour kleding

Ben jij een echte hardloopfan? Dan is het hebben van de juiste Under Armour hardloopkleding natuurlijk een must. Voordat je op pad gaat is een goede voorbereiding natuurlijk van het grootste belang. Niet alleen de juiste warming-up en voeding, maar ook het dragen van de juiste hardloopkleding. Het is namelijk niet voor niks dat er zoveel Under Armour hardloopkleding met een specifieke functie is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hardloopbroeken met ondersteuning, de hardloopjacks met reflecterende elementen en de hardloopshirts met extra toegevoegde mesh panelen.