Newline hardloopkleding voor dames en heren

Newline hardloopkleding; van en voor hardlopers

Als geen ander weet Newline hardloopkleding van hardlopers, voor hardlopers te ontwikkelen. Newline staat voor innovatieve hardloopkleding met een oog voor detail en comfort. Zo was de oprichter van het merk in de jaren ‘80 ook een van de eerste die waterdichte hardloopkleding ontwikkelde. Jaren van groei en ontwikkeling maakt Newline een van de bekendste merken op het gebied van hardloopuitrusting.

Kies uit een brede collectie Newline hardloopkleding

Op deze pagina kies je uit een uitgebreid assortiment aan Newline hardloopkleding. Denk hirebij aan Newline hardloopshirts, Newline hardlooptights, Newline hardlooplongsleeves en Newline hardloopjacks. De collectie is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en is hierdoor perfect met elkaar te combineren.

Newline hardloopkleding voor heren en Newline hardloopkleding voor dames

RunningDirect heeft een uitgebreid assortiment van Newline hardloopkleding voor heren en Newline hardloopkleding voor dames. Alle kleuren en maten zijn op voorraad, zodat je voor ieder seizoen klaar bent. Zo ben jij altijd op elk weertype het hele jaar voorbereid!

De hardloopkleding van Newline is voorzien van handige kenmerken

Het team van Newline weet als geen ander waar kwalitatief goede en functionele hardloopkleding aan moet voldoen. Hierdoor is de collectie voorzien van handige details. Denk hierbij aan reflecterende details, zakken met ritssluiting en hardlooptights met een hoge taille.